Zwangerschapsfotograaf Rotterdam.

Zwangerschapsfotograaf Rotterdam.

Baby op komst? Maak je zwangerschapsfotoshoot onvergetelijk in de historische tuin Schoonoord!

Zwanger en klaar voor een fotoshoot die nét zo bijzonder is als je kleine wonder?

Vergeet de saaie studioachtergronden en kies voor de unieke charme van de historische tuin Schoonoord in Rotterdam. Verborgen tussen de statige bomen en idyllische vijvers, vlakbij de Euromast waan je je in een oase van rust, de perfecte setting om je prachtige buik vast te leggen.

Ik ben Anouk Raaphorst, zwangerschapsfotograaf met een passie voor het vangen van pure, ongedwongen momenten. Samen creëren we een fotoshoot die perfect aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu gaat voor romantisch, stoer, creatief of een beetje eigenzinnig, ik zorg voor foto’s die je keer op keer met een glimlach bekijkt.

Waarom Schoonoord de perfecte locatie is voor jouw zwangerschapsfotoshoot:

  • Serene en vredige sfeer: Laat je zorgen achter en geniet van de rustgevende ambiance van deze unieke locatie.
  • Prachtige achtergrond: De historische tuin met eeuwenoude bomen, bloeiende planten en idyllische vijver biedt een onvergelijkbaar decor voor jouw foto’s.
  • Ruimte om te dwalen: We wandelen door de tuin en vinden de mooiste plekjes voor spontane foto’s.
  • Alle vrijheid: Jij kiest wat je wilt, of je nu liever met z’n tweeën op de foto gaat, of met het hele gezin.

 

Klaar om deze bijzondere periode in je leven vast te leggen op een manier die je nooit meer vergeet? Neem dan vandaag nog contact met me op om ook je zwangerschapsfotoshoot in Schoonoord Rotterdam te boeken.

P.S. Wil je alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan deze foto’s  of check mijn portfolio voor meer inspiratie!

Laat me jouw zwangerschapsverhaal vertellen door de lens, en samen maken we er een onvergetelijk avontuur van!

Hartelijke groet,

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

#zwangerschapsfotoshoot Rotterdam, fotoshoot zwangere vrouw Rotterdam, zwangerschapsfotografie Rotterdam, fotoshoot babybuik Rotterdam, historische tuin Schoonoord Rotterdam, unieke zwangerschapsfoto's Rotterdam, creatieve zwangerschapsfotografie Rotterdam, ongedwongen zwangerschapsfotoshoot Rotterdam

* Dit is slecht een selectie uit de hele fotoreportage

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

Lieve woorden.

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 12 jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.