Hippe Zwangerschap Shoot in het bos.

Hippe Zwangerschap Shoot in het bos.

Bolle buiken in de herfst Fotoshoot

Als zwangerschapsfotograaf ben ik altijd op zoek naar unieke locaties die de schoonheid van dit bijzondere moment in iemands leven weerspiegelen. En toen een van mijn vaste klanten Simone en Angelo een zwangerschapsfotoshoot in het prachtige Ockenburghpark in Den Haag wilde doen tijdens de herfst, wist ik meteen dat dit magisch zou worden.

De rijke kleurenpracht van de bladeren, de frisse wind en de unieke sfeer van het park creëerden een perfecte setting voor Simone en haar partner om hun prille liefde voor hun kindje vast te leggen.

Met mijn camera in de hand observeerde ik hoe ze ontspannen door het park wandelden. De lach op hun gezichten, de liefdevolle blikken die ze uitwisselden, de pure vreugde en verwachting die ze voelden… het was allemaal zo puur en ontroerend. Eerder hadden ze bij ook al een loveshoot geboekt dus ze wisten goed wat ze konden verwachten bij een bolle buiken fotoshoot.

Met subtiele aanwijzingen hielp ik hen om poses te vinden die natuurlijk aanvoelden. Het was belangrijk dat ze zich op hun gemak voelden en dat de foto’s hun ware emoties zouden weerspiegelen.

Naast de klassieke poses, ging ik ook op zoek naar de spontane momenten. De kleine details die een verhaal vertellen, de ongedwongen interactie tussen Simone & Angelo. Deze momenten maken de foto’s extra bijzonder en waardevol.

De fotoshoot in Ockenburghpark was een prachtige ervaring. Ik kom hier ook zo graag. We hebben al zo weinig echte bossen in de randstad. Het was een eer om deel te mogen uitmaken van dit speciale moment in hun leven en om hun pure emoties vast te leggen in prachtige foto’s.

Ben je ook zwanger en op zoek naar een unieke locatie voor je zwangerschapsfotoshoot? Denk dan zeker eens aan Ockenburghpark in Den Haag! De herfstkleuren in september en oktober creëren een magische sfeer. En met mij als je fotograaf, beleef je een ontspannen fotoshoot met prachtige, emotionele foto’s als resultaat.

Tip: Boek je fotoshoot op tijd, want de herfst is een populaire periode voor zwangerschapsfotografie.

Neem vandaag nog contact op en laat me jouw zwangerschapsverhaal vertellen door de lens, en samen maken we er een onvergetelijk avontuur van!

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Zwangerschap Shoot in de herfst | Bolle Buiken Fotoshoot in het bos | Ockenburgh Den Haag

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.