zwangerschap + newborn fotoshoot actie.

Zwangerschap+Newborn Actie

zwangerschap + newborn fotoshoot actie.

Spontane en frisse fotoshoots in Westland | Delft | Rotterdam

A little bird is coming..

Jouw zwangerschap professioneel vastgelegd én na de geboorte een newborn of day in the life fotoshoot.  Geen super geposeerde settings maar ongedwongen foto’s waar de 💜 van afspat. Inmiddels heb ik vele locaties ontdekt die een ultieme sfeer creëren voor dit soort fotoshoots. Of dit nu in het Westland, Den Haag, Delft of Rotterdam is, er is altijd een gave spot te vinden. Uiteraard vind de newborn | day in the life fotoshoot gewoon lekker bij jullie thuis plaats.

Graag tot snel!

Anouk

Zwangerschap + Newborn fotoshoot

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Bolle Buiken, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschap fotografie in het bos
Fotograaf Westland
ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschapsfotoshoot op het strand

Pak beide unieke momenten van jouw zwangerschap:
boek nu de zwangerschaps- én newborn fotoshoot!

Als aanstaande moeder wil je deze bijzondere periode in je leven graag vastleggen. Het is een unieke ervaring om zwanger te zijn en om een nieuw leven te laten groeien. Het is daarom zeker de moeite waard om zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoshoot te boeken. Hier zijn een aantal argumenten om beide shoots snel in te plannen:

  1. Tijdloze herinneringen: Met de zwangerschapsfotoshoot en de newborn fotoshoot leg je twee belangrijke momenten in je leven vast. Je kunt deze foto’s voor altijd koesteren en delen met je kinderen en familie.

  2. Unieke ervaring: Het is een unieke ervaring om zwanger te zijn en om een nieuw leven te laten groeien. Door deze momenten vast te leggen, kun je deze ervaringen nog intenser beleven.

  3. Frisse en spontane beelden: Als fotograaf maak je frisse en spontane beelden, waardoor de foto’s natuurlijk overkomen. Hierdoor krijg je foto’s waar je jezelf en je kindje in herkent.

  4. Korting: Als je zowel de zwangerschapsfotoshoot als de newborn fotoshoot boekt, krijg je extra korting. Dit is natuurlijk mooi meegenomen en geeft je nog een extra reden om beide shoots snel in te plannen.

  5. Tijdige planning: Door beide shoots tijdig in te plannen, kun je ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om de foto’s te maken en te bewerken. Hierdoor kun je op tijd de foto’s aan familie en vrienden laten zien en ze eventueel cadeau doen.

Kortom, het is zeker de moeite waard om zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoshoot te boeken. Het zijn twee unieke momenten in je leven die je graag wilt vastleggen. Door beide shoots snel in te plannen, kun je profiteren van extra korting en tijdig de foto’s laten maken en bewerken.

5/5

“We hebben een heel leuke fotoshoot gehad. Anouk doet het heel leuk , is creatief en heeft oog voor detail. Wij zijn heel blij met het resultaat” – Nico

Loveshoot

Wat ontvang je bij het boeken van de combi fotoshoot?

  • Verhalende frisse beelden
  • Design
  • Slideshow
  • Private Online Gallery
  • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

Fotograaf, Fotoshoot met partner, Loveshoot Den Haag, Loveshoots, Op het strand, Portretfotografie Westland

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 15 wauw beelden dan 50 mwah mwah, toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Telkens na een fotoshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn. Zowel de zwangerschap fotoshoot als de newborn fotoshoot komen hier dus overzichtelijk in te staan.
In de gallery kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Contact me

De investering.

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Bolle Buiken, Favorites, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschap fotografie in het bos
ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Bolle Buiken, Favorites, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschap fotografie in het bos
5/5

“Anouk neemt de tijd en maakt op een ongedwongen wijze haar foto’s. Geen statige portretten, maar een leuke mix van poses. De oplevering van de foto’s en het contact met Anouk zijn ook prettig, duidelijk en professioneel.” – Richard

werkwijze van een fotograaf

Over fotograaf Anouk.

Een prettige samenwerking

Ben je op zoek zijn naar een loveshoot of engagement fotoshoot!  Ik ben een fotograaf die al 12 jaar ervaring heeft en al heel wat moois heeft mogen vastleggen. Samenwerking vind ik super belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat jullie helemaal happy zijn met de foto’s. En ja, ik ga voor niks minder dan topkwaliteit!

Als fotograaf hou ik van sfeervolle en rustige foto’s waarbij jullie helemaal op je best uitkomt. En wat betreft het excuus “ik ben niet fotogeniek”, daar geloof ik helemaal niks van! Want weet je wat het geheim is? Jullie lekker ontspannen en ik zorg voor het mooiste resultaat.

Ik wil er alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen, en met het juiste licht, de perfecte techniek en compositie maken we een foto waar je nog jarenlang blij mee bent.

 

Tijdloos, fris & spontaan

Wat ik ook belangrijk vind, is werken met natuurlijk licht. Dit maakt niet alleen de foto’s veel relaxter, maar het zorgt ook voor een tijdloze uitstraling. Geen over-the-top filters voor mij, want ik wil dat de foto’s er zo natuurlijk en mooi mogelijk uitzien. Wees gerust, mocht er even wat minder licht zijn dan kan ik met mijn krachtige lichtopstellingen alsnog die natuurlijke daglicht foto maken.

Dus, ben jij op zoek naar een fotograaf die jou op je gemak stelt en de mooiste foto’s van je maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

baby Stories.

Lifestyle fotografie, Newborn, Newborn fotograaf, babyfotografie

Baby Fotoshoot Finn

Heerlijke Day in the life fotoshoot Geen mandjes, krukjes of studio-achtige …

Veelgestelde vragen.

Vraag je een aanbetaling?

Ja ik verzoek bij het vastzetten van een datum om een aanbetaling van EUR 50,- Dit verreken ik met het eindbedrag. Bij het definitief annuleren van de fotoshoot kan ik helaas de aanbetaling niet retourneren. Ik reserveer tenslotte tijd die ik anders aan andere klanten had kunnen geven. Bij regen of ziekte plannen we gewoon een andere datum.

Kunnen we ook een cadeaubon bij jou bestellen?

Jazeker, ik verstrek cadeaubonnen waarop ik elk gewenst bedrag kan zetten. Dit pak ik leuk in zodat het ook leuk geven is. De ontvanger kan dan zelf een fotoshoot inplannen en aangeven dat hij/zij een cadeaubon heeft.

Wanneer moeten we het restant bedrag betalen?

Zodra de foto’s gereed zijn mail of jullie met de eindfactuur. De aanbetaling is hierin dan verrekend. Zodra de factuur volledig betaald is, verstuur ik de foto’s per post of zet ik de online omgeving klaar.

Hanteer je algemene voorwaarden?

Ik hanteer algemene voorwaarden die je hier kunt vinden.

Hoe zit het met het auteursrecht?

Het auteursrecht op de foto’s ligt bij Anouk Raaphorst fotografie. Als klant ontvang je een licentie om de beelden vrij te mogen gebruiken zolang dit niet commerciële activiteiten betreft. Voor gebruik op sociale media dien je de lage resolutie beelden te gebruiken. Twijfel je over het gebruik, bel of mail me en we komen er vast uit. Lees hier meer over wat auteursrecht precies inhoud.

Hoe zit het met de privacy?

Ik heb een privacy policy opgesteld om te voldoen aan de AVG. Je kunt hem hier vinden

Reken je ook reiskosten?

Tot 20 kilometer vanaf het westland reken ik geen reiskosten. Daarbuiten is het € 0,40 per kilometer.

Doe je ook bruidsfotografie?

Jazeker, je kan hier op mijn subpagina voor bruidsfotografie kijken of anders op mijn website I Shoot Love Bruidsfotografie. Hier vinden jullie echt alle informatie die je nodig hebt en krijg je een goed beeld van mijn werk als trouwfotograaf.

Staat je vraag er niet tussen?

Kan dan op mijn veelgestelde vragen pagina voor nog meer items of vul het contactformulier in en ik beantwoord jullie vragen met alle liefde.

ARF Jaaroverzicht 2019, ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Bolle Buiken, Favorites, Journalistiek, Pinterest/Google, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschapsfotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.