Zwangerschap Fotoshoot.

Zwangerschap Fotoshoot.

Magie in de Winter: Een Betoverende Zwangerschap Fotoshoot in Klauterwaud Vlaardingen

Het Begin van een Winterse Fotoshoot avontuur

In januari mocht ik een bijzondere zwangerschap fotoshoot vastleggen in het betoverende Klauterwaud Vlaardingen. Jeroen en Marloes heb ik namelijk al eerder voor mijn lens gehad. Ik was namelijk hun trouwfotograaf. De winterse sfeer voegde een extra laag magie toe aan deze bolle buiken fotoshoot.

Stijl en Aanpak

Mijn stijl van zwangerschapsfotografie draait om het vangen van de natuurlijke schoonheid van het moment. “We wilden iets anders dan de typische studiofoto’s. Het idee van een winterse buiten fotoshoot sprak ons meteen aan,” legde Jeroen & Marloes uit. Mijn aanpak is ontspannen en ongedwongen, waardoor de authentieke emoties naar voren komen.

Dansen met het Zonlicht

Terwijl de zon laag aan de hemel hing, speelden we met het zachte winterlicht. “Het gaf een bijna sprookjesachtige glans aan de foto’s,” merkte de aanstaande vader op. Het Klauterwaud werd een betoverend decor waarin het geluk van het aanstaande ouderschap straalde.

Spontane Momenten Vastgelegd

Midden in het winterse landschap vingen we speelse momenten en oprechte glimlachen. Mijn aanpak is om de connectie vast te leggen, zodat de foto’s een tijdloze herinnering worden aan deze bijzondere periode.

De Kracht van de Natuur

De winterse omgeving bood een unieke achtergrond voor de zwangerschap fotoshoot. “Ik had nooit gedacht dat de kou zo mooi kon zijn op foto’s,” zei de aanstaande moeder terwijl ze omringd was door de witte pracht van Klauterwaud.

Zwangerschap Fotoshoot – Een Ervaring om te Koesteren

De keuze voor een winterse zwangerschap fotoshoot bleek een schot in de roos. “Het voegt echt iets speciaals toe aan de herinneringen,” merkte aanstaande vader Jeroen op. Het is een ervaring die ze koesteren als een uniek hoofdstuk in hun zwangerschapsverhaal.

Plan Jouw Eigen Winterse Fotoshoot!

Ben je ook zwanger en wil je deze bijzondere tijd vastleggen met een unieke zwangerschap fotoshoot? Laten we samen plannen! Neem vandaag nog contact op en laat je verrassen door de betovering van Klauterwaud Vlaardingen.

Laat me jouw zwangerschapsverhaal vertellen door de lens, en samen maken we er een onvergetelijk avontuur van!

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Zwangerschap Fotoshoot | Bolle Buik fotoshoot

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.