Zwanger-Newborn-actie.

Babyfotografie

Zwanger-Newborn-actie.

Spontane en frisse fotoshoots in Westland | Delft | Rotterdam

Welkom bij de magische sequel van jouw fotogenieke avontuur! 🌟

Dus, je hebt de bollebuik fotoshoot overleefd, en het lijkt erop dat je niet alleen een klein wondertje hebt gecreëerd, maar ook een blijvende liefde voor de camera hebt ontwikkeld. Goed nieuws, want we zijn terug voor ronde twee! 📸👶

Ik begrijp het helemaal – na de geboorte van je kleintje, wil je elke dierbare seconde vastleggen voordat ze opgroeien tot een kritische tiener die weigert te glimlachen voor de camera (ja, die dag komt). Daarom heb ik speciaal voor jou, mijn gewaardeerde klant, een speciale actie bedacht.

Tromgeroffel…. 🥁

Bij mij krijg je niet alleen de schattigste newborn-fotoshoot ooit, maar ik geef je ook een geweldig tarief dat zelfs de luier van je kleintje zal laten knallen van blijdschap! 💥

Dus, waar wacht je op? Laten we samen de onschuldige schoonheid van je pasgeboren spruit vastleggen, voordat ze ontdekken hoe je de woorden “selfie” en “geen foto’s alsjeblieft” in dezelfde zin kunt gebruiken. 😄

Kijk snel hieronder en laten we beginnen met het maken van herinneringen die een leven lang meegaan.

Baby’s groeien snel, maar foto’s zijn voor altijd! 📷 👶 💕

Liefs

Anouk

Newborn Fotoshoot | A day in the life fotoshoot

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Bolle Buiken, Favorites, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschap fotografie in het bos
newborn fotoshoot in het westland
Newborn fotograaf in Naaldwijk
5/5

“We hebben een heel leuke fotoshoot gehad. Anouk doet het heel leuk , is creatief en heeft oog voor detail. Wij zijn heel blij met het resultaat” – Nico

Day in the Life, Fotoshoot Westland, Newborn Fotografie, fotograaf naaldwijk

Wat ontvang je bij het boeken van een Newborn Fotoshoot?

 • Verhalende frisse beelden
 • Design
 • Slideshow
 • Private Online Gallery
 • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

jonge gezin bij een newborn fotoshoot

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 15 wauw beelden dan 50 mwah mwah, toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Na de loveshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn.
Hier kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Contact me

De investering.

Original


incl. 10 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je 10 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery. Hiernaast ontvang je ook nog een printpakket voor haarscherpe afrdukken van jullie ukkie
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • In een vertrouwde omgeving, bij jullie thuis.
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Printpakket met diverse maten afdrukken, t.w.v. € 20,-
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 10 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis 1 gezin
 • Optioneel alle nabewerkte foto's voor slechts € 85,- extra
 • Deze prijs is alleen geldig wanneer je al een zwangerschapsfotoshoot bij mij hebt gedaan
Speciaal
Tarief
Zwangerschap+Newborn Actie
Newborn, babyfotografie wateringen, newborn fotograaf westland
5/5

“Anouk heeft ons gezinnetje een aantal weken geleden super mooi op de foto gezet. Ze zorgt voor een relaxte sfeer en wij zijn heel blij met het resultaat!”

Patricia Zwinkels

werkwijze van een fotograaf

Over fotograaf Anouk.

Een prettige samenwerking

Ben je op zoek zijn naar een loveshoot of engagement fotoshoot!  Ik ben een fotograaf die al 12 jaar ervaring heeft en al heel wat moois heeft mogen vastleggen. Samenwerking vind ik super belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat jullie helemaal happy zijn met de foto’s. En ja, ik ga voor niks minder dan topkwaliteit!

Als fotograaf hou ik van sfeervolle en rustige foto’s waarbij jullie helemaal op je best uitkomt. En wat betreft het excuus “ik ben niet fotogeniek”, daar geloof ik helemaal niks van! Want weet je wat het geheim is? Jullie lekker ontspannen en ik zorg voor het mooiste resultaat.

Ik wil er alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen, en met het juiste licht, de perfecte techniek en compositie maken we een foto waar je nog jarenlang blij mee bent.

 

Tijdloos, fris & spontaan

Wat ik ook belangrijk vind, is werken met natuurlijk licht. Dit maakt niet alleen de foto’s veel relaxter, maar het zorgt ook voor een tijdloze uitstraling. Geen over-the-top filters voor mij, want ik wil dat de foto’s er zo natuurlijk en mooi mogelijk uitzien. Wees gerust, mocht er even wat minder licht zijn dan kan ik met mijn krachtige lichtopstellingen alsnog die natuurlijke daglicht foto maken.

Dus, ben jij op zoek naar een fotograaf die jou op je gemak stelt en de mooiste foto’s van je maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Reserveer alvast je korting

Help, ben je momenteel een zeef qua geheugen en wil je dat ik deze aanbieding vrijblijvend rond je uitgerekende datum nog een keer onder je aandacht breng? Vul je email-adres en uitgerekende datum in en ik regel dat voor je.