Zomerzwanger.

28/09/2023

Zomerzwanger

Zomerzwanger.

28/09/2023

Een Zonnige Zwangerschapsfotoshoot op het Strand!

De zomerse zonnestralen prikkelen onze huid terwijl we ons klaarmaken voor een bijzondere zwangerschapsfotoshoot op het prachtige strand van Hoek van Holland. Deze keer worden we vergezeld door een liefdevol stel, Lori & Marjon, die al een ondeugend zoontje hebben genaamd Bob. 

De Magie van Hoek van Holland

Hoek van Holland, met zijn uitgestrekte zandstranden en prachtige toegankelijke duinen, is een paradijs voor strandliefhebbers. Het is ook de perfecte setting voor een zwangerschapsfotoshoot, en Lori en Marjon wisten dat maar al te goed. Ze wilden hun groeiende gezin vangen te midden van deze natuurlijke schoonheid.

Zomerzwanger: Een Seizoen van Liefde en Verwachting

Met de zomer in volle gang, voelde Lori zich niet alleen zwanger; ze voelde zich “zomerzwanger.” 

Lori & Marjon stonden te popelen om deze unieke fase in hun leven vast te leggen.

Een Familie van Drie Wordt Vier

Het is niet alleen Lori & marjon die deze zwangerschapsfotoshoot speciaal maakten, maar ook hun ondeugende zoontje Bob. Bob, met zijn sprankelende ogen en de energie van een wervelwind, bracht een vleugje speelsheid en vreugde in de fotosessie. Hij was zich al bewust van het groeiende wonder in de buik van zijn mama en glimlachte van oor tot oor toen hij haar buik aaide.

De interactie tussen deze familie van drie was ontroerend en hartverwarmend. Het was duidelijk dat ze klaar waren om hun liefde te delen met de nieuwe toevoeging aan hun gezin.

De Stralende Buik aan Zee

Terwijl ik begon met het vastleggen van de magische momenten, stond de stralende buik van Lori centraal. Ze stond in het gouden zonlicht, omringd door het serene geluid van de golven. Haar buik was een symbool van leven, liefde en het wonder van de zwangerschap.

De achtergrond van het strand en de zee voegde een gevoel van rust en sereniteit toe aan de foto’s. De heldere blauwe lucht en het zachte zand vormden het perfecte decor voor deze prachtige zwangerschapsfotoshoot.

De Toekomst Stralend Tegemoet

Na ruim een uur van klikken en lachen, was de zwangerschapsfotoshoot compleet.

Conclusie

Als jij ook op zoek bent naar een unieke manier om je zwangerschap vast te leggen, overweeg dan zeker een zwangerschapsfotoshoot op het strand. De natuurlijke schoonheid en de betekenisvolle omgeving zullen je foto’s tot leven brengen en een blijvende herinnering creëren aan deze bijzondere tijd in je leven.

Dus, waar wacht je nog op? Trek je zwangerschapsbadpak aan, voel de zomerzon op je huid, en omarm de magie van “zomerzwanger” op het strand! 🏖️📸🤰

Anouk

Zomerzwanger | Zwangerschapsfotoshoot op het strand | Hoek van Holland

Ook interesse in een Zwangerschaps fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.