Westlandse Fotoshoot tussen de kassen.

Westlandse Fotoshoot tussen de kassen.

Uniek Avontuur: Fotoshoot tussen Westlandse Kaslandschappen!

Een Westlandse fotoshoot tussen de kassen. Als fotograaf met een passie voor het vastleggen van spontane en ongedwongen momenten binnen families ga ik jullie meenemen in waarom deze locatie en stijl van fotografie zo speciaal zijn, vooral voor gezinnen uit Naaldwijk en Westland.

Het Westland: Een Fotogeniek Landschap

Oké ik kom uit het Westland en ben opgegroeid in/tussen de kassen dus ben enigszins bevooroordeeld maar het Westland staat bekend om zijn uitgestrekte kassen en kleurrijke bloemenvelden onder glas, waardoor het een frisse omgeving is voor een fotoshoot. Dat kan natuurlijk bij familie in een kas om de (familie)historie te benadrukken of gewoon ergens bij iemand anders in de kas. Mocht je geen netwerk in het Westland hebben dan kan je ook nog terecht bij Spirit Garden, de Framblij of De Tuinderij. Ook ken ik voldoende tuinderslaantjes met oude muurtjes enzo wat ook een gave setting kan zijn voor een fotoshoot.

Spontaan en Ongedwongen

Als fotograaf leg ik de nadruk op spontaniteit en ongedwongenheid. Ik geloof dat de beste foto’s voortkomen uit echte emoties en interacties, en daarom moedig ik gezinnen aan om zichzelf te zijn tijdens de fotoshoot. Geen geforceerde poses of stijve glimlachen, maar authentieke momenten van liefde en plezier die voor altijd worden vastgelegd.

De Fotoshoot Ervaring

Tijdens een fotoshoot tussen de kassen in het Westland, begeleid ik jullie door de prachtige omgeving terwijl ik spontane momenten vastleg. Van spelende kinderen tussen de bloemen tot knuffels onder de zonsondergang, elke fotoshoot is een unieke ervaring die resulteert in prachtige herinneringen en frisse super scherpe familiefoto’s.

Hieronder  tref je een selectie aan van een eerdere fotoshoot die ik heb gedaan tussen de kassen in het Westland. Elk beeld vertelt zijn eigen verhaal, vol liefde, gelach en verbondenheid. 

Recensies

Maar geloof me niet zomaar op mijn woord. Hier zijn enkele recensies van eerdere klanten die hebben genoten van hun fotoshoot tussen de kassen in het Westland:

  • “Een klik met een fotograaf is heel belangrijk en die was er zeker met Anouk! Ze nam de tijd en schoot de foto’s juist op de onverwachte momenten waardoor er hele leuke spontane foto’s kwamen. Echt zoals we zijn en niet geposeerd.
    Wij zijn er superblij mee en denken nog met veel plezier aan de fotoshoot terug”
  • “Dankzij de professionele begeleiding van de fotograaf voelden we ons meteen op ons gemak. De resultaten zijn verbluffend!”

Zijn jullie klaar voor een foto avontuur?

Ben je klaar om jouw eigen Westlandse fotoshoot tussen de kassen te ervaren? Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen. Laten we samen prachtige herinneringen vastleggen en er een onvergetelijk avontuur van maken!

Hartelijke groet,

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Fotoshoot Westland | Fotoshoot tussen de kassen

Onderstaande foto's zijn slechts een selectie uit de hele fotoreportage

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

Lieve woorden.

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.