mijn Tarieven

Wat kost een fotograaf? Je leest het hier op deze pagina. Tegenwoordig zijn foto’s overal en iedereen kan met zijn of haar mobiel een redelijk goede foto maken. Als professioneel portretfotograaf heb ik jarenlange ervaring en opleiding achter de rug om net die foto te maken die meer is dan een mooi plaatje. De foto’s moeten een verhaal vertellen en het gevoel weer creëren zoals het écht was. Mensen moeten zich op hun gemak voelen zodat ze op de foto ook echt zijn zoals ze zijn. Door mijn ervaring en investering in het topsegment foto apparatuur, ben ik in staat in alle omstandigheden spontane & frisse beelden vast te leggen. Beelden die tijdloos zijn. Na de fotoshoot zijn de beelden nog verre van af. Ik bewerk en selecteer alle beelden handmatig. Zo krijg je foto’s die het verschil maken tussen een mooie foto en een foto van iets moois! Het boeken van een fotoshoot is naast een fijne ervaring ook een investering in de toekomst. Goede foto’s worden namelijk met de jaren steeds meer waard. 

Let’s make memories

Hartelijke groet,

Anouk

anouk raaphorst fotografie, wat kost een fotograaf

Wat kost een fotograaf ?

Personal Fotoshoot
Business

De investering.

Original


incl. 5 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 5 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 5 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van max. 5 personen
Actie

Deluxe


incl. 15 hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je 15 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • 15 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van max. 5 personen
Actie

Personal Branding


We gaan samen aan de slag om te ontdekken waar jij en je bedrijf voor staan. Wat zijn je merkwaarden en welk verhaal wil je vertellen met de foto’s? Bouw een portfolio met eigen beelden op en blijf weg van die eeuwige stockfoto's

Vanaf
199
excl. btw
 • Ca. 1 uur fotoshoot
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery met alle foto's
 • Op een locatie naar keuze
 • Mogelijkheid om extra beelden bij te kopen
 • 10 digitale beelden in hoge resolutie

Business


Overige opdrachten
150
p/u excl. btw
 • Een fotoshoot of specifieke opdracht zoals een evenement waarbij alle nabewerkte beelden in hoge resolutie te downloaden zijn in jullie eigen online beeldbank. De beelden mogen commercieel gebruikt worden.
 • Per uur fotografie afrekenen
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery met alle foto's
 • Op een locatie naar keuze
 • Commercieel gebruik toegestaan

Groepstoeslag

t/m 5 personen Inclusief
Vanaf 6 tot 10 personen € 50
Vanaf 10 personen € 75

Ik ruim dan meer tijd in voor de fotoshoot en de diverse combinaties
Groepstoeslag is per fotoshoot. Ook bewerk ik meer foto’s na waaruit jullie een keuze kunnen maken in de online gallery.

Wat krijg je als je mij boekt?

 • Verhalende frisse beelden
 • Design
 • Slideshow
 • Private Online Gallery
 • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

fotograaf Westland

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 25 wauw beelden dan 50 mwah mwah,  toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Na de loveshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn.
Hier kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

Voorbeeld Gallery

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Voorbeeld Shop
Contact me

Mijn volgende Fotoshoot?

hopelijik die van jullie

Nog niet overtuigd?

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.