wanneer newborn shoot.

5/5
״Super scherp, spontaan & natuurlijk״
Newborn fotograaf Naaldwijk, wanneer newborn shoot
babyfotoshoot in naaldwijk
babyshoot met ouders

Op welk moment een newborn fotoshoot ?

Een newborn fotoshoot kan een prachtige manier zijn om de eerste momenten van je baby vast te leggen. Maar wanneer is de beste tijd om zo'n newborn shoot te doen? En wat moet je allemaal in overweging nemen om ervoor te zorgen dat de fotoshoot spontaan verloopt en je de mooiste resultaten krijgt? Hieronder bespreken we enkele belangrijke factoren die je moet overwegen bij het plannen van een newborn fotoshoot.

Timing van de fotoshoot
Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het plannen van een newborn fotoshoot is de timing. Over het algemeen is het het beste om de fotoshoot binnen de eerste twee weken na de geboorte van je baby te plannen. Dit komt omdat baby's op deze leeftijd vaak erg slaperig zijn en zich gemakkelijker laten poseren. Bovendien hebben ze nog geen last van huiduitslag of andere huidproblemen die na een paar weken kunnen ontstaan. Het is ook belangrijk om te onthouden dat baby's in de eerste weken na de geboorte snel groeien en veranderen. Door de fotoshoot snel na de geboorte te plannen, kun je de momenten vastleggen voordat je baby te veel verandert. Dit maakt de foto's extra speciaal en uniek.

Locatie van de fotoshoot
Een andere belangrijke factor bij het plannen van een newborn fotoshoot is de locatie. Veel mensen kiezen ervoor om de fotoshoot in hun eigen huis te houden, omdat dit een comfortabele en vertrouwde omgeving is voor zowel de baby als de ouders. Je kunt bijvoorbeeld de babykamer of de woonkamer gebruiken als achtergrond voor de foto's.

Ik kom dan ook graag bij jullie langs!

Hi,

Hallo, mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel fotograaf 📷. In 2010 heb ik na mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam mijn baan in de makelaardij opgezegd en ben ik Anouk Raaphorst fotografie begonnen.

Mijn fotografie staat voor spontane frisse Portretfoto’s op een journalistieke wijze. Foto’s die jullie verhaal écht vertellen. Hiernaast doe ik veel journalistieke bruidsfotografie met mijn label I Shoot Love Bruidsfotografie

Ik fotografeer altijd op locatie en beschik niet over een studio. Niet teveel geënsceneerd en gewoon bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving.  

Ik ben van mening dat een babyfotoshoot veel meer is dan alleen het maken van mooie foto’s. Het is een bijzondere gelegenheid om een moment vast te leggen dat nooit meer terugkomt. Het is een moment om te koesteren en om op terug te kijken als jullie ukkie ouder is geworden. Ik voel me vereerd om deel te mogen uitmaken van deze ervaring.

Newborn foto’s kunnen écht anders!

Oog voor details

Als documentair fotograaf probeer ik het moment te vangen met mijn camera en vergeet daarbij niet de details die het verhaal ondersteunen.

Top apparatuur

Ik werk met extreem lichtsterke lenzen en camera's waardoor je echt hele frisse en super scherpe beelden krijgt in alle weersomstandigheden

Gecertificeerd

Ik ben opgeleid aan de Foto Academie te Rotterdam en heb hierna vele nationale en internationale fotografie opleiding gedaan.

Ervaren

Ik werk al ruim 12 jaar als fotograaf en heb al vele fotoshoots mogen doen. Hierdoor kan ik goed improviseren en jullie meenemen in een beleving. Zo krijgen we écht spontane beelden

Wat je ontvangt.

Verhalende frisse beelden

Private online Gallery

Slideshow van een selectie van de beelden

Familie Fotoshoot, fotograaf, Portretfotograaf Rotterdam
Marketing - Grafisch ontwerper
fotograaf
nabewerking van foto's

Je eigen ontwerpstudio met hoogwaardige fotoproducten

Nauwkeurige bewerkte beelden in hoge en lage resolutie

Heldere afspraken en duidelijke tarieven.

Ook de fotoshoot zelf moet een blijvende herinnering zijn

Mijn volgende newborn fotoshoot?

Hopelijk jullie ukkie

Newborn


incl. 10 hoge resolutie beelden
195
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je
  10 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery. Hiernaast ontvang je ook nog een printpakket voor haarscherpe afrdukken van jullie ukkie
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • Printpakket met diverse maten afdrukken, t.w.v. € 20,-
 • 10 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van 1 gezin
 • Optioneel alle nabewerkte foto's voor slechts € 85,- extra

More newborn Stories.

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot