Veldbloemen loveshoot.

Veldbloemen loveshoot

Veldbloemen loveshoot.

03/07/2023

Samen de natuur in en de liefde vastleggen!

Hoe liefde en veldbloemen een magische fotoshoot creëerden

Hi!

Ik heb een leuk verhaal om met jullie te delen over een loveshoot die ik onlangs heb gedaan. Het was een prachtige zomerdag en het stel dat ik fotografeerde, straalde van geluk. Ze waren zo verliefd en het was zo leuk om hun liefde vast te leggen.

De locatie was een veld vol veldbloemen. Het was een echt droombeeld, met prachtige kleuren en een heerlijke geur. Ik wist meteen dat het de perfecte plek was om hun liefdesverhaal te vertellen.

Ik wilde dat de foto’s spontaan en natuurlijk zouden zijn, dus ik moedigde het stel aan om gewoon zichzelf te zijn. Ze dansten door de bloemen, lachte en knuffelden elkaar. Het was zo mooi om te zien hoe hun liefde voor elkaar zo natuurlijk tot uiting kwam.

De veldbloemen waren een perfecte aanvulling op de foto’s. Ze waren kleurrijk en vrolijk, en ze brachten de liefde van het stel nog meer tot leven. Het was alsof de bloemen zelf dansten op het ritme van hun liefde.

Ik ben zo blij dat ik deze fotoshoot heb mogen doen. 

Tips voor een loveshoot in veldbloemen

Als je zelf een loveshoot wilt plannen in veldbloemen, heb ik hier een paar tips voor je:

 • Kies een dag met mooi weer. Je wilt natuurlijk dat de foto’s er zo mooi mogelijk uitzien. Bekijk ook wanneer veldbloemen uberhaupt in bloei staan of anders is een mooi zonnebloemenveld ook schitterend. Of wat dacht je van een loveshoot tussen de tulpenvelden. 
 • Zorg voor comfortabele kleding. Je zult veel lopen en bewegen, dus je wilt niet dat je kleding je in de weg zit.
 • Neem genoeg water en snacks mee. Je wilt niet uitgedroogd of hongerig raken maar picknicken tijdens de shoot maakt het juist losjes en spontaan.
 • En vooral: geniet van het moment! Het is een geweldige kans om je liefde met elkaar te vieren.

 

Zie ik jullie binnenkort voor mijn lens? Ik beloof dat het een leuke herinnering oplevert met ook nog eens superstrakke liefdesfoto’s!

Liefs,

Anouk

Veldbloemen loveshoot in de natuur

Fotograaf Anouk Raaphorst

Geniet van een fotosessie die voelt als een feestje, waar scherpe en kleurrijke beelden en natuurlijk jullie liefde voor elkaar centraal staan. Ik zorg voor een leuke spontane ervaring en creëer voor jullie blijvende herinneringen!

The best of

Loveshoot | Engagement
incl. 15 hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 15 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 15 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van 2 personen die elkaar lief vinden

Ultimate

Loveshoot | Engagement incl. alle hoge resolutie beelden
375
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je alle digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • alle digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van 2 personen die elkaar lief vinden.

Ook interesse in een Loveshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veelgestelde
vragen

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst zorg ik dat de fotoshoot zelf ook een leuke belevenis en herinnering is. Vooraf hebben we contact wat je wensen zijn en eventuele zaken te bespreken die voor mij nuttig zijn om te weten. Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen ontspannen is en we gewoon een leuke tijd hebben op een plek waar jullie graag komen. Hierna ga ik gelijk aan slag met de selectie en nabewerking van de foto's. Bij mij krijg je geen (nu) hippe filters over de foto's want ik vind dat die na een paar jaar er vaak juist ouderwets uitzien. Dus gewoon fris en kleurrijk nabewerkt zoals het écht was.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Mijn klanten vertellen mij dat ze positief verrast zijn na de fotoshoot omdat het zo natuurlijk verliep. Ik neem jullie mee op reis en word een beetje  onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken. Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Afhankelijk van het seizoen ontvang je meestal tussen de 1 en 2 weken de foto's. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (al gauw een paar honderd) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt dus ongeveer 1-2 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: tientallen "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust, ik maak er genoeg. Gemiddeld ontvangen je 20-50 afbeeldingen, afhankelijk van de aard de opdracht. Hier kan je dus zelf een keuze uitmaken in je online gallery en als je het pakket ultimate kiest, kan je ze zelfs allemaal downloaden. 

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot