trouwfotograaf.

5/5
Onzichtbaar Aanwezig

Hi,

Hallo, mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel fotograaf 📷. In 2010 heb ik na mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam mijn baan in de makelaardij opgezegd en ben ik Anouk Raaphorst fotografie begonnen.

Mijn fotografie staat voor spontane frisse Portretfoto’s op een journalistieke wijze. Foto’s die jullie verhaal écht vertellen. Hiernaast doe ik als trouwfotograaf veel journalistieke bruidsfotografie met mijn label I Shoot Love Bruidsfotografie

De gave trouwauto moet je helaas weer inleveren, de bruidstaart is na een uurtje op en de jurk is nooit meer zo mooi wit als dat je hem net droeg….maar gelukkig hebben we nog de spetterende frisse trouwfoto’s. Deze dag doen jullie nooit meer over. Een blijvende tastbare herinnering om telkens opnieuw te beleven. Investeren in een goede professionele trouwfotograaf met de juiste apparatuur en ervaring is essentieel.

Ik leg jullie verhaal vast zoals het écht was, spontaan en kleurrijk! Gewoon een vriendin in je omgeving die “onzichtbaar” aanwezig en toevallig bruidsfotograaf is.

trouwfoto’s kunnen écht anders!

Oog voor details

Als documentair fotograaf probeer ik het moment te vangen met mijn camera en vergeet daarbij niet de details die het verhaal ondersteunen.

Top apparatuur

Ik werk met extreem lichtsterke lenzen en camera's waardoor je echt hele frisse en super scherpe beelden krijgt in alle weersomstandigheden

Gecertificeerd

Ik ben opgeleid aan de Foto Academie te Rotterdam en heb hierna vele nationale en internationale fotografie opleiding gedaan.

Ervaren

Ik werk al ruim 12 jaar als fotograaf en heb al vele bruiloften mogen doen. Hierdoor kan ik goed improviseren. Zo krijgen we écht spontane beelden

Wat je ontvangt.

Verhalende frisse beelden

Private online Gallery

Slideshow van een selectie van de beelden

Marketing - Grafisch ontwerper
nabewerking van foto's

Je eigen ontwerpstudio met hoogwaardige fotoproducten

Nauwkeurige bewerkte beelden in hoge en lage resolutie

Heldere afspraken en duidelijke tarieven.

Award Winning Foto's

Mijn volgende bruiloft?

Hopelijk die van jullie

Wedding Stories.

Een trotse bruid en bruidegom omarmen elkaar terwijl ze stralen van geluk op hun speciale dag, vastgelegd door de winnende bruidsfotograaf.
Top 10 trouwlocaties in het Westland

Tips

Als trouwfotograaf uit het Westland kom ik natuurlijk veelvuldig op de mooiste trouwlocaties in en rondom het Westland. Ik heb dan ook al heel wat trouwlocaties bezocht en vaak ook meerdere keren.
Lees meer
Een mooie trouwdatum kiezen in 2023
Wat is een mooie trouwdatum in 2023?

Tips

Een mooie trouwdatum in 2023 is natuurlijk subjectief en hangt af van je persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Als je op zoek bent naar een bepaalde datum in 2023, is het misschien handig om rekening te houden met de volgende factoren...
Lees meer
trouwen in het heilige geest hofje van Naaldwijk met bruidsfotograaf Anouk Raaphorst
Uniek Trouwen Heilige Geest Hofje Naaldwijk

Bruiloften

Ik ontmoette Patrick en Esther pas een paar weken geleden. Ze hadden hun bruiloft al helemaal uitgestippeld, alleen nog een fotograaf;-) Voor mij een thuiswedstrijd want alles vindt plaats in het Westland...
Lees meer

Veelgestelde
vragen.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een extra vriendin op jullie bruiloft die toevallig bruidsfotograaf is met ruim 11 jaar ervaring.

Voor jullie bruiloft meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een trouwfotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na de bruiloft natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Een vette teaser, een week na de bruiloft die je kan delen met je gasten. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Al mijn klanten hebben mij verteld dat ze mij niet hebben opgemerkt op hun trouwdag. Ik word onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken (alleen als jullie dat willen). Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Binnen een week ontvang je ieder geval een vette teaser met enkele hoogpunten in je online gallery. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (op een volledig dag, al gauw zo'n 2000-3000) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 4-6 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar duizend "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen mijn bruidsparen 500 tot 1000 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van hun bruiloft.

Antwoord op meer vragen?

Check dan de hele FAQ op mijn website ishootlove.nl

 

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.