Portretfotograaf Rotterdam.

5/5
״Super scherp, spontaan & natuurlijk״

spontane fotoshoots in de omgeving van Rotterdam

Tijdens mijn studie in 2010 aan de foto-academie te Rotterdam heb ik geregeld door de stad getrokken om fotoshoots te doen als opdracht. Nu jaren later ben ik nog altijd erg graag in Rotterdam voor foto-opdrachten.

Er zijn zoveel unieke plekken te vinden die het perfecte decor zijn voor spontane portretfotografie. Mooie rauwe industriële panden zoals leegstaande fabrieken of bijvoorbeeld de Maassilo maar ook de Rotterdamse havens, de Euromast of de binnenstad (Oude Haven, Erasmusbrug of Hotel New York) en het strand in Hoek van Holland (toch een beetje Rotterdam 😉) trekken mij als portretfotograaf enorm aan.

Geen geposeerde settings maar ongedwongen foto’s waar de 💜 van afspat. Inmiddels heb ik vele locaties ontdekt die een ultieme sfeer creëren voor portretfotografie in Rotterdam.

informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu snel jouw fotoshoot. Een Fotosessie is er al vanaf € 199,-

Graag tot snel

Anouk

Portretfotograaf Rotterdam

Hi,

Hallo, mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel fotograaf 📷. In 2010 heb ik na mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam mijn baan in de makelaardij opgezegd en ben ik Anouk Raaphorst fotografie begonnen.

Mijn fotografie staat voor spontane frisse Portretfoto’s op een journalistieke wijze. Foto’s die jullie verhaal écht vertellen. Hiernaast doe ik veel journalistieke bruidsfotografie met mijn label I Shoot Love Bruidsfotografie

Ik fotografeer altijd op locatie en beschik niet over een studio. Niet teveel geënsceneerd en gewoon lekker op een plek waar jullie graag komen. Ik ken heel veel gave spots in Rotterdam maar er zijn er zoveel dus sta altijd open voor iets nieuws, gaafs of geks.

Een fotoshoot in het mooie Rotterdam kan écht anders!

Oog voor details

Als documentair fotograaf probeer ik het moment te vangen met mijn camera en vergeet daarbij niet de details die het verhaal ondersteunen.

Top apparatuur

Ik werk met extreem lichtsterke lenzen en camera's waardoor je echt hele frisse en super scherpe beelden krijgt in alle weersomstandigheden

Gecertificeerd

Ik ben opgeleid aan de Foto Academie te Rotterdam en heb hierna vele nationale en internationale fotografie opleiding gedaan.

Ervaren

Ik werk al ruim 12 jaar als fotograaf en heb al vele fotoshoots mogen doen. Hierdoor kan ik goed improviseren en jullie meenemen in een beleving. Zo krijgen we écht spontane beelden

Wat je ontvangt.

Verhalende frisse beelden

Private online Gallery

Slideshow van een selectie van de beelden

Familie Fotoshoot, fotograaf, Portretfotograaf Rotterdam
Marketing - Grafisch ontwerper
fotograaf
nabewerking van foto's

Je eigen ontwerpstudio met hoogwaardige fotoproducten

Nauwkeurige bewerkte beelden in hoge en lage resolutie

Heldere afspraken en duidelijke tarieven.

Ook de fotoshoot zelf moet een blijvende herinnering zijn

Mijn volgende fotoshoot in Rotterdam?

Hopelijk die van jullie

Original


incl. 5 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 5 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 5 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van max. 5 personen
Actie

Deluxe


incl. 15 hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je 15 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • 15 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van max. 5 personen
Actie

More fotostories.

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.