portfolio

Personal branding

Bedrijfsfotografie op een ongedwongen & frisse wijze. Ik fotografeer op een locatie naar keuze waarbij ik graag het verhaal van jouw bedrijf vertel door foto’s te maken die meer laten zien dan enkel een portret. Uiteraard behoren fotoshoots voor websites en/of social media ook tot de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden.

"Professionele en vakkundige bedrijfsfotografie waarbij de beelden jouw verhaal vertellen"

Werkwijze.

De overtuiging
ben je op zoek naar professionele foto’s van jou en je bedrijf die je imago goed ondersteunen. Wat wil jij uitstralen naar je klanten? Wil je af van de stockphoto's op jouw website of social media? Ik denk graag mee qua personal branding of bedrijfsfotografie.
Contact
Ben je overtuigd dat het er nu echt eens van moet komen of ga je binnenkort starten met je eigen onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op en je ontvangt ook een digitale brochure. Graag plan ik hierna een korte online kennismaking via Google Meet
De vragenlijst
Voorafgaand aan onze online intake wil ik je graag alvast beter leren kennen. Het is goed om nu alvast na te denken over waar jij en je bedrijf voor staan. Wat zijn je merkwaarden en welk verhaal wil je vertellen met de foto’s? Door deze vragenlijst hebben we straks een effectieve intake en kan ik adviseren hoe de fotografie aan te laten sluiten op jouw wensen.
De Online kennismaking
We hebben een korte kennismaking (30 minuten) via Google Meet. We bespreken de antwoorden in de vragenlijst en bedenken samen hoe beelden jouw bedrijfsimago kunnen versterken.
De Offerte
Na de online kennismaking, maak ik een offerte op maat. Is deze akkoord dan kan je hem online accepteren en plannen we snel een afspraak voor de fotoshoot in.
De Fotoshoot
Tijdens de fotoshoot geven we invulling aan wat we hebben besproken. Ik sta voor spontane en frisse beelden.
De Beeldbank
Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je alle nabewerkte beelden in een persoonlijke online beeldbank. afhankelijk van je pakketkeuze kan je een x-aantal beelden in hoge en lage resolutie downloaden. De beeldbank blijft voor jou beschikbaar en kan je later verrijken met een nieuwe fotoshoot. Zo heb je alle beelden op één plek.
vandaag

De investering.

Personal Branding


We gaan samen aan de slag om te ontdekken waar jij en je bedrijf voor staan. Wat zijn je merkwaarden en welk verhaal wil je vertellen met de foto’s? Bouw een portfolio met eigen beelden op en blijf weg van die eeuwige stockfoto's

Vanaf
199
excl. btw
  • Ca. 1 uur fotoshoot
  • Professionele nabewerking van de beelden
  • Online Gallery met alle foto's
  • Op een locatie naar keuze
  • Mogelijkheid om extra beelden bij te kopen
  • 10 digitale beelden in hoge resolutie

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.