Loveshoots | Engagement.

ARF Jaaroverzicht 2020, Portretfotografie, fotograaf westland

Loveshoots | Engagement.

Spontane en frisse fotoshoots in Westland | Delft | Rotterdam

Let's catch love

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om de liefde te vieren met jouw partner? Dan is een loveshoot op jullie favoriete locatie echt iets voor jullie! Of het nu gaat om een romantische plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, een favoriete restaurant of gewoon een plek waar jullie graag samen komen zoals bijvoorbeeld een bos of strand, ik help jullie om de liefde op een unieke manier vast te leggen. Ik zorg ervoor dat jullie op jullie mooist worden gefotografeerd en dat de sfeer van de locatie perfect wordt vastgelegd. Het resultaat? Prachtige foto’s waar jullie nog jarenlang van kunnen genieten en die jullie liefde voor elkaar op een bijzondere manier laten zien.

Boek nu een loveshoot op jullie favoriete locatie en beleef samen een onvergetelijke ervaring!

PS heb je ook trouwplannen? Kijk dan eens bij ishootlove.nl

Liefs,

Anouk

Fotograaf Anouk Raaphorst

Loveshoot | Engagement Fotograaf

Westlandse fotograaf, loveshoot, Loveshoots, Engagement Fotoshoot
Fotograaf Westland
4 tips voor spontane loveshoots
5/5

“We hebben een heel leuke fotoshoot gehad. Anouk doet het heel leuk , is creatief en heeft oog voor detail. Wij zijn heel blij met het resultaat” – Nico

Loveshoot

Wat ontvang je bij het boeken van een loveshoot?

 • Verhalende frisse beelden
 • Design
 • Slideshow
 • Private Online Gallery
 • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

Fotograaf, Fotoshoot met partner, Loveshoot Den Haag, Loveshoots, Op het strand, Portretfotografie Westland

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 15 wauw beelden dan 50 mwah mwah, toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Na de loveshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn.
Hier kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Contact me

De investering.

Geniet van een fotosessie die voelt als een feestje, waar scherpe en kleurrijke beelden en natuurlijk jullie liefde voor elkaar centraal staan. Ik zorg voor een leuke spontane ervaring en creëer voor jullie blijvende herinneringen!

The best of

Loveshoot | Engagement
incl. 15 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 15 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 15 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van 2 personen die elkaar lief vinden

Ultimate

Loveshoot | Engagement
incl. alle hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je alle digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • alle digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van 2 personen die elkaar lief vinden.
Loveshoots Euromast Rotterdam
Loveshoot Euromast Rotterdam
5/5

“Anouk neemt de tijd en maakt op een ongedwongen wijze haar foto’s. Geen statige portretten, maar een leuke mix van poses. De oplevering van de foto’s en het contact met Anouk zijn ook prettig, duidelijk en professioneel.” – Richard

Fotograaf Anouk Raaphorst

Over fotograaf Anouk.

Een prettige samenwerking

Ben je op zoek zijn naar een loveshoot of engagement fotoshoot!  Ik ben een fotograaf die al 12 jaar ervaring heeft en al heel wat moois heeft mogen vastleggen. Samenwerking vind ik super belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat jullie helemaal happy zijn met de foto’s. En ja, ik ga voor niks minder dan topkwaliteit!

Als fotograaf hou ik van sfeervolle en rustige foto’s waarbij jullie helemaal op je best uitkomt. En wat betreft het excuus “ik ben niet fotogeniek”, daar geloof ik helemaal niks van! Want weet je wat het geheim is? Jullie lekker ontspannen en ik zorg voor het mooiste resultaat.

Ik wil er alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen, en met het juiste licht, de perfecte techniek en compositie maken we een foto waar je nog jarenlang blij mee bent.

 

Tijdloos, fris & spontaan

Wat ik ook belangrijk vind, is werken met natuurlijk licht. Dit maakt niet alleen de foto’s veel relaxter, maar het zorgt ook voor een tijdloze uitstraling. Geen over-the-top filters voor mij, want ik wil dat de foto’s er zo natuurlijk en mooi mogelijk uitzien. Wees gerust, mocht er even wat minder licht zijn dan kan ik met mijn krachtige lichtopstellingen alsnog die natuurlijke daglicht foto maken.

Dus, ben jij op zoek naar een fotograaf die jou op je gemak stelt en de mooiste foto’s van je maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Loveshoot Stories.

Willen jullie ook super frisse beelden waar de liefde van afspat...

Vul snel het onderstaande formulier in en we hebben snel contact.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veelgestelde
vragen

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst zorg ik dat de fotoshoot zelf ook een leuke belevenis en herinnering is. Vooraf hebben we contact wat je wensen zijn en eventuele zaken te bespreken die voor mij nuttig zijn om te weten. Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen ontspannen is en we gewoon een leuke tijd hebben op een plek waar jullie graag komen. Hierna ga ik gelijk aan slag met de selectie en nabewerking van de foto's. Bij mij krijg je geen (nu) hippe filters over de foto's want ik vind dat die na een paar jaar er vaak juist ouderwets uitzien. Dus gewoon fris en kleurrijk nabewerkt zoals het écht was.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Mijn klanten vertellen mij dat ze positief verrast zijn na de fotoshoot omdat het zo natuurlijk verliep. Ik neem jullie mee op reis en word een beetje  onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken. Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Afhankelijk van het seizoen ontvang je meestal tussen de 1 en 2 weken de foto's. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (al gauw een paar honderd) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt dus ongeveer 1-2 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: tientallen "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust, ik maak er genoeg. Gemiddeld ontvangen je 20-50 afbeeldingen, afhankelijk van de aard de opdracht. Hier kan je dus zelf een keuze uitmaken in je online gallery en als je het pakket ultimate kiest, kan je ze zelfs allemaal downloaden. 

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.