Bel voor een afspraak 06 42 15 35 66

Loveshoots | Engagement

Loveshoot


Anouk Raaphorst fotografie 📸
I capture Happiness 🧡

Een Loveshoot vóór jullie trouwdag om alvast een beetje in te komen 😉 of gewoon om mooi liefdevolle beelden van jullie samen te hebben. Geen geposeerde settings maar ongedwongen foto’s waar de 💜 van afspat. Inmiddels heb ik vele locaties ontdekt die een ultieme sfeer creëren voor een loveshoot.

 
 

Jullie liefde vastleggen? Maak een vrijblijvende afspraak

Contact
Loveshoots 🧡 | Engagements 💍

Portfolio

 
 
 
Wat anderen vinden..

Klantreviews

Mw. van Rooy
We hebben een boek en USB stick gekregen vol met mooie foto's. Anouk nam de tijd om alles mooi vast te leggen en gaf heel veel ruimte voor onze eigen ideeën. We zijn erg blij met de foto's!

Mw. van Rooy
Patricia Zwinkels
Anouk heeft ons gezinnetje een aantal weken geleden super mooi op de foto gezet. Ze zorgt voor een relaxte sfeer en wij zijn heel blij met het resultaat!

Patricia Zwinkels
Melissa Coenradi
Anouk is echt een top fotograaf!! De foto's zijn zo super scherp, spontaan en natuurlijk. Haar foto's zijn zo'n mooie blijvende herinnering! We zijn inmiddels al een paar keer geweest en raden Anouk zeker aan!

Melissa Coenradi
Fam. Sahadat
Anouk heeft in het verleden naar grote tevredenheid onze bruidsreportage verzorgd. We wisten dus al dat we aan het goede adres waren voor onze gecombineerde familie en zwangerschap fotoshoot. Het weer was zoals altijd een uitdaging maar gelukkig had Anouk een aantal opties achter de hand gehouden om toch de beste resultaten te behalen. De fotoreportage was één groot feest, samen met onze kinderen, schoonzoon en kleindochter een geweldige ochtend gehad in het Westerpark te Zoetermeer waarbij Anouk ons in een spontane en authentieke manier heeft weten vast te leggen in verschillende leuke en verrassende posities. De resultaten zijn geweldig en Anouk heeft weer het beste uit ons weten te halen met haar persoonlijke aandacht en unieke aanpak! Familie Sahadat

Fam. Sahadat
Zoetermeer