portfolio

Party - Eventfotografie

Wil je ongedwongen een feest, bedrijfsevent of party laten fotografen? Als bruidsfotograaf ben ik gewend om tijdens feesten het geheel documentair/verhalend vast te leggen. Donkere locaties, dikke lichtshows, brassbands? Dit alles is geen enkel probleem om met mijn professionele apparatuur en belichting vast te leggen. Ik laat jullie gasten het event weer helemaal herbeleven als ze de online gallery bekijken. 

Informeer naar de mogelijkheden.

"Professionele en vakkundige party fotografie waarbij de beelden het verhaal vertellen"

Eventfotografie | Party fotograaf | Fotograaf op je Feest

Party Fotografie Stories

branding fotoshoot Den Haag

Hippe Branding shoot in Den Haag

Hoe Kies Ik de Perfecte Locatie voor Jouw Branding Fotoshoot? Enkele tips van mij als Personal Branding Fotograaf Snel naar de foto's Als een ervaren personal branding …

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.