portfolio

newborn Shoot
Day in the life

Regelmatig doe ik “Day in the Life” fotoshoots of newborn shoots bij gezinnen thuis. De ideale tijd voor een baby fotoshoot is wanneer de baby tussen de vijf dagen en twee weken oud is. Uiteraard kan het ook als jullie ukkie al wat ouder is. Op een doordeweekse dag of in het weekend jullie gezin vastleggen zoals hij écht is. Lekker picknicken in de tuin, wakker worden met ontbijt 🥐 op bed, alles kan! Ik kom graag bij jullie langs om een bepaald moment vast te leggen. 

Ik neem ruim de tijd om alles vast te leggen. Op deze wijze krijg je zeer spontane gezinsfoto’s omdat iedereen lekker op z’n gemak is. Ook fotografeer ik op deze wijze newborn  fotoshoots 👶🏻. Bij mij dus geen bakjes, mandjes en bloemenkransjes maar gewoon van nu 😉. Ik creeer frisse scherpe beelden en maak geen gebruik van filters zodat je tijdloze babyfoto’s krijgt. 

Informeer naar de mogelijkheden of volg mij op instagram voor alle newborn stories.

"EEN UNIEKE HERINNERING VAN EEN ONVERGETENLIJKE PERIODE"

More newborn Stories.

Lifestyle fotografie, Newborn, Newborn fotograaf, babyfotografie

Baby Fotoshoot Finn

Heerlijke Day in the life fotoshoot Geen mandjes, krukjes of studio-achtige …

Newborn Fotoshoot Westland, Day in the Life, Newborn

Newborn Fotoshoot Eszter

/*! elementor - v3.13.3 - 22-05-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading …

De investering.

Newborn


incl. 5 hoge resolutie beelden
199
  • Een fotoshoot op locatie waarbij je
    5 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery. Hiernaast ontvang je ook nog een printpakket voor haarscherpe afrdukken van jullie ukkie
  • ca. 1 uur fotoshoot
  • Op een locatie naar keuze
  • Professionele nabewerking van de beelden
  • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
  • 5 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
  • Op basis van 1 gezin
  • Optioneel alle nabewerkte foto's voor slechts € 99,- extra
Populair
extra korting.

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.