Personal Branding Fotoshoot van een wandelcoach.

Personal Branding Fotoshoot van een wandelcoach.

De kracht van wandelen vastgelegd: Een fotoreportage met wandelcoach Nilka

Afgelopen week had ik de eer om Nilka, een bevlogen wandelcoach uit Zoetermeer, te fotograferen voor haar personal branding fotoshoot. Nilka richt zich met haar wandelcoaching vooral op vrouwen met een multiculturele achtergrond die op zoek zijn naar hun culturele identiteit en worstelen met loyaliteitsproblemen. Deze doelgroep spreekt mij enorm aan, en ik voelde meteen een klik met Nilka en haar missie.

We spraken af in het prachtige Westerpark in Zoetermeer. Het was een zonnige ochtend en de natuur liet zich van haar beste kant zien. Terwijl we wandelden en praatten, leerde ik meer over Nilka’s passie voor haar werk en hoe ze haar cliënten begeleidt tijdens wandelingen. Deze natuurlijke setting bood de perfecte achtergrond voor de personal branding foto’s die we wilden maken.

Tijdens de wandeling stopten we op verschillende mooie plekken om foto’s te maken. Nilka voelde zich duidelijk op haar gemak in de natuur en dat straalde ze uit op de foto’s. Haar warme persoonlijkheid en de serene omgeving creëerden een ontspannen sfeer die perfect past bij haar coachingstijl. Ik probeerde deze sfeer vast te leggen, zodat haar toekomstige cliënten een goed beeld krijgen van wie Nilka is en wat ze te bieden heeft.

De personal branding fotoshoot was een geweldige ervaring voor ons beiden. Nilka was ontzettend blij met het eindresultaat en ik voelde me vereerd dat ik haar op deze manier kon helpen. Door de natuurlijke en ongedwongen setting van de wandeling in het Westerpark kwamen Nilka’s energie en passie echt naar voren in de foto’s.

Voor iedereen die op zoek is naar een authentieke en inspirerende wandelcoach in Zoetermeer, kan ik Nilka van harte aanbevelen. Haar unieke aanpak en begrip van de multiculturele uitdagingen maken haar tot een bijzondere coach. En voor degenen die zelf op zoek zijn naar een personal branding fotoshoot, weet dat ik altijd klaar sta om de essentie van jouw werk en persoonlijkheid vast te leggen, net zoals ik dat voor Nilka heb mogen doen.

Ik kijk met veel plezier terug op deze bijzondere opdracht. Het Westerpark was de perfecte locatie voor deze personal branding fotoshoot en ik kan niet wachten om opnieuw de schoonheid van de natuur te gebruiken voor toekomstige opdrachten.

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Personal Branding fotoshoot Wandelcoach zoetermeer

* Dit is slecht een selectie uit de hele fotoreportage

Ook interesse in een Personal branding fotoshoot?

Jouw persoonlijke beeldmerk in krachtige foto’s laten gieten d.m.v. een personal branding fotoshoot? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

Lieve woorden.

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.