Partyfotografie Beachclub Birds Kijkduin.

17/09/2022

Partyfotografie Beachclub Birds Kijkduin

Partyfotografie Beachclub Birds Kijkduin.

17/09/2022

Het feest vastgelegd zoals het écht was

Afgelopen weekend had ik de eer om als fotograaf aanwezig te zijn bij een heel bijzonder feest. Dit gezin vierde namelijk gezamenlijk dat ze samen 100 jaar oud waren geworden! Het was een prachtige dag bij Beachclub Birds in Kijkduin, waar het gezin bij elkaar was gekomen om deze mijlpaal te vieren.

Het was een geweldige sfeer bij Beachclub Birds. De zon scheen fel aan de hemel en de lucht was blauw met de bekende Hollandse wolkenpartijen. Het was de perfecte setting voor een feestelijke dag als deze. Het gezin kwam aan bij de beachclub en werd meteen begroet door familie en vrienden die al aanwezig waren. Er waren ballonnen, slingers en een grote taart om de gelegenheid te vieren.

Het was mooi om te zien hoe het hele gezin bij elkaar was en van elkaars gezelschap genoot. De kinderen speelden samen op het strand terwijl de ouderen lekker genoten van een drankje en hapje bij de beachclub.

Als fotograaf heb ik de dag op documentaire wijze vastgelegd. Ik fotografeerde de bijzondere momenten die er waren. Het was prachtig om te zien hoe het gezin samen met hun familie en vrienden plezier maakte en genoot van het mooie weer. 

Later kunnen ze nog lekker nagenieten van de foto’s en zo de dag weer helemaal herbeleven. Ook lever ik altijd een online gallery op met alle nabewerkte foto’s (onderstaand is slechts een kleine selectie). Met deze online gallery kan je dan de foto’s delen met je gasten zodat ook zij de foto’s kunnen zien (en eventueel downloaden.

Het was een geweldige dag en ik ben erg blij dat ik deel uitmaakte van deze bijzondere viering. 
 
 Hartelijke groet,

Anouk

partyfotografie | beachclub birds Kijkduin | Feest fotograaf

Ook interesse in party fotografie?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk