Newborn Shoot in Rotterdam.

Newborn Shoot in Rotterdam.

Unieke pasgeboren fotoshoots in Rotterdam: Leg mooie herinneringen vast!

Hi 👋🏻

Weer een nieuwe blog met deze keer een newborn shoot in Rotterdam. Lekker op een zaterdagochtend meedraaien met dit prille gezinnetje. Zoals de borst geven, een mega intiem moment tussen moeder en dochter maar ook lekker in bad en tutten. Ik leg dit altijd discreet vast! Gewoon de aller daagse dingen vastleggen met mijn camera vind ik het leukste wat er is. Dit vertelt namelijk het beste jullie verhaal.

Misschien denk je van wat heb je daar nu aan maar als moeder van twee jongens van inmiddels 10 & 13 kan ik vertellen dat deze beelden van de eerste dagen super waardevol zijn en eigenlijk steeds waardevoller worden. Mooie foto’s maak je niet voor nu want je zit er nu namelijk nog middenin maar deze beelden heb je nu juist voor later. 

Tip! De kraamtijd vliegt voorbij en jullie agenda zit vast helemaal volgeboekt met kraamvisite maar creëer ook tijd om dit mooi te laten vastleggen met een newborn shoot.

Dus ben je op zoek naar een unieke manier om de prachtige herinneringen aan de eerste dagen van je baby vast te leggen? plan dan ook een unieke newborn fotoshoot in de regio Rotterdam! Deze fotoshoots bieden een bijzondere en creatieve manier om de schoonheid en puurheid van je pasgeboren baby vast te leggen.

Zie ik jullie binnenkort ook voor mijn camera? 📸

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

NEwborn shoot Rotterdam

Ook interesse in een newborn shoot?

Ik kom bij jullie thuis en loop mee in de dagelijkse rituelen. Hierbij leg ik jullie ukkie vast in zijn of haar eerste levensdagen! Interesse? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Andere newborn en zwangerschap shoots!

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.