Vergeet de mandjes: Newborn shoot in jouw stijl.

Vergeet de mandjes: Newborn shoot in jouw stijl.

Babyfotografie met een twist: Unieke newborn shoot

Ik had onlangs een gave fotoshoot met een super schattig gezin uit Delft. Ze hebben onlangs een dochtertje gekregen met de naam Ariana en besloten een “dag in het leven” fotoshoot bij mij te boeken. Het is eigenlijk een newborn shoot, maar dan zonder al die fancy props en mandjes zoals op de foto’s van Anna Geddes. Je weet wel, dat is niet echt mijn stijl.

In plaats daarvan doe ik liever een “dag in het leven” shoot, wat ook erg leuk en tof is voor een gezin met (jonge) kinderen. In principe breng ik gewoon een ochtend, middag of avond door met het gezin, zodat ik al die dagelijkse momenten kan vastleggen. Of het nu ontbijt-tijd is, de kattenbak schoonmaken of pannenkoeken bakken, ik ben erbij om het allemaal te documenteren. Nou ja, in ieder geval door mijn cameralens!

Nu even over Ariana, want zij heeft mijn hart gestolen! Ze is zo’n lief klein meisje en die ogen van haar zijn gewoonweg betoverend. Uiteraard nog geen pannenkoeken bakken samen met wel alle lekker baby rituelen vast laten leggen.  

Serieus, als je op zoek bent naar babyfotografie,  overweeg dan een day in the life fotoshoot Het is een hele nieuwe stijl, vol spontaniteit en levendige kleuren, en ik garandeer dat de shoot zelf ook een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Dus ja, als je op zoek bent naar iets anders en die echte momenten op een unieke en kleurrijke manier wilt vastleggen, dan ben ik jullie fotograaf.  Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen!

Ben je nu zwanger en wil je straks ook de eerste periode vastleggen met een unieke baby fotoshoot? Laten we samen plannen! Neem vandaag nog contact op!

Laat me jullie newborn verhaal vertellen door de lens, en samen, met jullie ukkie, maken we er een onvergetelijk avontuur van! 

Tot snel!

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Newborn shoot Delft| Day in the Life Fotoshoot

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook de eerste weken van jullie ukkie voor eeuwig laten vastleggen, thuis in alle comfort? Een newborn shoot kan snel, vul dan hier je gegevens in en ik neem direct contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.