Newborn Fotoshoot Rotterdam.

15/05/2019

Babyfotografie

Newborn Fotoshoot Rotterdam.

15/05/2019

Babyfotograaf in Rotterdam

Wat leuk dat deze papa en mama contact met mij opnamen. Ik ken ze nl al van de bruiloft van hun (schoon)zus en zwager. Én ik heb de hele familie al mogen fotograferen ter ere van een bijzondere gelegenheid.
Tijdens een mistige lente ochtend reed ik naar Heijenoord, onder de rook van Rotterdam.
Ik reed langs de landelijke weggetjes de gezellige knusse nieuwe wijk in.

Pim is pas een week oud en wat zijn papa, mama en grote zus al op elkaar ingespeeld! Heerlijk om die dagelijkse dingen te zien binnen het gezin. Mooie kleren aandoen, haren worden gedaan, spelletje doen, pop verzorgen net als de baby. Pim ondergaat alles zoetjes, Laat zich vertroetelen en troosten door papa en mama.

Echt zoals een Day in the life reportage is. Het flesje wordt klaar gemaakt. Daarna in de chillstand 😉 Wat een fijne ochtend was het.

Wil jij graag dat het dagelijks leven met jouw kleine hummeltje wordt vastgelegd op de gevoelige plaat? Tijdens een lifestyle newborn shoot kan dat! Geen Anne Geddes-achtige toestanden, maar gewoon jullie als gezin zoals jullie zijn. Of je nou lekker aan het badderen bent, een ommetje maakt met de kinderwagen of borstvoeding geeft, het wordt allemaal vastgelegd. En het mooie is: jullie hoeven niet te poseren! Dus ook als je net iets te vaak “cheese” zegt en daar helemaal niet van houdt, is er geen probleem. Zo verander je een normale dag in een superwaardevolle herinnering!

En wanneer kan je dan het beste zo’n lifestyle newborn shoot in Rotterdam laten doen? Nou, het beste is om dit te doen binnen de eerste twee weken na de geboorte van jullie kleine spruit. Waarom? Omdat je kindje dan nog heel veel slaapt en in die eerste weken ook nog eens lekker krullerig en klein is. Daarnaast zijn jullie als kersvers gezin dan nog helemaal in de wolken en is de liefde en verwondering voor jullie kleintje extra groot. Klinkt toch fantastisch? Dus pak die telefoon of vul het formulier onderaan deze pagina in en boek die shoot!

Anouk

Newborn fotoshoot Rotterdam | day in the life fotoshoot

Ook interesse in een
newborn fotoshoot ?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk