Newborn fotoshoot in het Westland.

10/07/2022

newborn fotoshoot in het westland

Newborn fotoshoot in het Westland.

10/07/2022

De eerste weken vastleggen zoals het écht was!

Onlangs had ik de eer om een newborn fotoshoot te doen bij baby Elias thuis in het Westland. Het was een prachtige ochtend en ik was verheugd om deze pasgeboren baby te ontmoeten en de mooie momenten met mijn camera vast te leggen.

De fotoshoot vond plaats in de slaapkamer van Elias, waar zijn ouders een gezellige en warme sfeer hadden gecreëerd. We begonnen de shoot met een aantal individuele foto’s van Elias terwijl hij heerlijk lag te slapen. Zijn ouders waren erg trots en liefdevol aan het kijken naar hun kleintje terwijl ik de foto’s maakte.

Daarna namen we wat familiefoto’s. We gingen op bed zitten en zorgden ervoor dat Elias comfortabel was en zich op zijn gemak voelde. Het was een prachtig moment om te zien hoe de ouders naar hun pasgeboren baby keken. De liefde en tederheid die ze uitstraalden was hartverwarmend en het was een genot om te fotograferen.

Tijdens de fotoshoot kon ik zien hoe belangrijk het was voor de ouders om deze momenten vast te leggen. Baby’s groeien zo snel en het is fijn om deze kostbare momenten te koesteren. Ik was dan ook vereerd om deze fotoshoot voor hen te doen en hen deze blijvende herinneringen te geven.

Al met al was het een geweldige ervaring om de newborn fotoshoot te doen in het Westland bij baby Elias thuis. Het was een prachtige ochtend gevuld met liefde en tederheid en ik ben blij dat ik deze momenten voor de ouders kon vastleggen. Als fotograaf is het altijd een genot om de eerste momenten van een nieuw leven vast te leggen en deze keer was geen uitzondering.

Hartelijke groet,

Anouk

Newborn Fotoshoot in het Westland | Day in the Life Fotosessie

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk