https://www.anoukraaphorst.nl

Newborn Fotoshoot Eszter.

06/01/2020

Newborn Fotoshoot Westland, Day in the Life, Newborn

Newborn Fotoshoot Eszter.

06/01/2020

Newborn Fotografie in het Westland 

Op een natte donkere winterse dag mocht ik een newborn reportage maken van deze kersverse ouders en van hun grootste liefde Eszter 💖. Hun prachtige baby dochter met een mooi koppie haar is nog maar 3 weken oud. Meteen toen ik binnen kwam voelde ik de rust en liefde tussen hun 3. Vol zelfvertrouwen gaan ze dit nieuwe avontuur aan; het ouderschap. Eszter had zich geen betere ouders kunnen wensen! Na het showen van hun prachtige dochter kreeg de lieve newborn borstvoeding. Wat een puur moment tussen moeder en kind.

Met het ledikant op de ouderslaapkamer heeft Eszter toch een mooi eigen plekje. Een schone luier en het is tijd voor een tukkie. Papa & mama, het was een eer jullie kraamtijd vast te mogen leggen. Ik wens jullie alle geluk en liefde met elkaar! Welkom lieve Eszter op deze fotogenieke wereld 🌎

Het is belangrijk om een goede timing te kiezen voor een herfst fotoshoot, bijvoorbeeld wanneer de zon laag staat, om prachtige licht- en schaduweffecten te creëren. Ook kan je in dit jaargetijde niet te vroeg maar ook zeker niet te laat afspreken want de dagen zijn gewoon korter en de lichtintensiteit is een stuk lager. Het is ook aan te raden om warme kleding te dragen, omdat het in de herfst vaak wat frisser kan zijn.

 

 
Hartelijke groet,

Anouk

Newborn Fotografie in het Westland 

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk