Newborn Fotoshoot Den Haag.

Newborn Fotoshoot Den Haag.

Leg de eerste wonderen van je pasgeboren kindje vast met Newborn Fotografie

Als je op deze pagina bent beland dan mag ik je vast (binnenkort) feliciteren met de komst van jullie kleine wonder! Als kersverse ouders kennen jullie de overweldigende liefde en pure magie die een pasgeboren baby met zich meebrengt. Elk moment is uniek en vliegt voorbij en daarom is het zo belangrijk om deze kostbare herinneringen vast te leggen.

Met newborn fotografie creëer je een tijdloze schatkist van pure magie. Ik leg heel graag de liefste kusjes, knuffels, de eerste glimlachjes en onschuldige slaapjes van jouw pasgeboren kindje vast.

Ik doe veel newborn fotoshoots zoals deze in het Westland, Den Haag, Delft, Zoetermeer of Rotterdam. Samen met jullie creëer ik een warme en comfortabele omgeving, waar jullie je op je gemak voelen. Vaak is dat bij jullie thuis maar het kan ook op een andere plek zijn waar jullie graag komen. 

Mijn stijl is creatief, spontaan en kleurrijk. Ik streef ernaar om de unieke band tussen jou en jouw kindje vast te leggen, en de pure liefde en vreugde die jullie ervaren als nieuw gezin te tonen. Uiteraard geef ik tijdens de fotoshoot wat tips en aanwijzigingen maar belangrijk is dat het zo natuurlijk mogelijk verloopt. Ik draai gewoon een uurtje mee met het programma.

Waarom kiezen voor newborn fotografie?

Bewaar de mooiste momenten: De eerste weken met je pasgeborene vliegen voorbij. Met professionele newborn foto’s leg je deze kostbare momenten voor altijd vast.
Een uniek geschenk: Newborn foto’s zijn een perfect cadeau voor kersverse ouders, grootouders, en andere dierbaren.
Tijdloze herinneringen: Professionele foto’s van hoge kwaliteit garanderen dat je deze bijzondere momenten nog jarenlang met plezier kunt bewonderen.

Ben je ook zwanger en wil je straks deze bijzondere tijd vastleggen met een unieke newborn fotoshoot? Spreek je mijn stijl en wijze van vastleggen jullie aan? Laten we dan snel samen alvast iets plannen voor als jullie ukkie er is!

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

newborn fotoshoot den haag

* Dit is slecht een selectie uit de hele fotoreportage

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik of ukkie voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

Lieve woorden.

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.