Newborn Fotograaf Naaldwijk.

20/10/2022

Newborn fotograaf Naaldwijk, wanneer newborn shoot

Newborn Fotograaf Naaldwijk.

20/10/2022

Kostbare momenten vastleggen

Als newborn fotograaf heb ik het voorrecht om enkele van de meest kostbare momenten in het leven vast te leggen. Een van die momenten is de komst van nieuw leven in de wereld. Onlangs had ik het genoegen om tijdens haar newborn fotoshoot in Naaldwijk de kleine Liz te fotograferen.

Ik had Liz’s ouders eigenlijk al eerder ontmoet toen ik hun bruiloft een paar jaar geleden fotografeerde. Het was een plezier om weer met hen samen te werken en deel uit te maken van zo’n bijzonder moment in hun leven. 

Het eerste wat we deden was de perfecte plek in hun huis kiezen voor de fotoshoot. We kozen voor een gezellige hoek in hun woonkamer, dichtbij een raam waar het natuurlijke licht binnenstroomde. Dit zou de perfecte achtergrond bieden voor onze sessie.

Ik begin mijn newborn fotoshoots altijd door enkele foto’s van de baby alleen te nemen. Liz sliep gelukkig al, dus ik kon haar in een paar verschillende posities plaatsen en enkele prachtige foto’s maken. Haar ouders keken toe en bewonderden hun mooie kleine meisje.

Daarna betrokken we Liz’s ouders bij de fotoshoot. Ik vind het altijd belangrijk om de liefde en verbinding tussen nieuwe ouders en hun baby vast te leggen. We namen enkele mooie foto’s van Liz met mama & papa.

Als fotograaf is er iets echt magisch aan het vastleggen van de eerste momenten van nieuw leven. Het is een eer om deze momenten in de tijd te bevriezen en gezinnen herinneringen te geven die een leven lang meegaan.

Als professionele fotograaf heb ik de kennis en ervaring om newborn fotoshoots veilig en comfortabel te laten verlopen. Ik werk voornamelijk met natuurlijk licht om een ​​rustige omgeving te creëren voor de baby. Als het licht in de kamer toch niet goed is dan heb ik professionele flitsers die een daglicht situatie goed kunnen nabootsen.

Kleine Liz was een genot om te fotograferen en haar ouders waren dolblij met het eindresultaat. Het was geweldig om dit gezin samen te zien.

Anouk

Newborn fotograaf Naaldwijk

Zoek je een newborn fotograaf ?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk