Moederdag fotoshoot: een onvergetelijke ervaring voor mama.

Moederdag fotoshoot: een onvergetelijke ervaring voor mama.

Een Moederdag fotoshoot: een leuke middag uit én prachtige foto's

Binnenkort is het weer moederdag (deze keer op zondag 12 mei 😉) en ook ik vraag mij elk jaar weer af wat leuk is om te geven. Dit heb ik eigenlijk nog meer met vaderdag maar goed, hier een leuke suggestie…

Een fotoshoot voor Moederdag: het perfecte cadeau

Moederdag is het moment om onze moeders te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. We vieren hun onvoorwaardelijke liefde, hun steun en toewijding. En wat is nou een beter cadeau dan een blijvende herinnering aan deze speciale dag?

Een spontane en frisse fotoshoot

Als portretfotograaf met meer dan 13 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van spontane en frisse momenten. Mijn doel is om foto’s te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook de unieke band tussen jou en je moeder weergeven. Dit kan met zn tweeën zijn of met je gezin en opa en oma erbij bijvoorbeeld.

Een leuke herinnering voor jullie samen

Een fotoshoot is niet alleen een manier om prachtige foto’s te maken, maar ook om een leuke middag te beleven met je moeder. We gaan samen op pad, naar een mooie locatie in de omgeving, en maken onderweg plezier terwijl we foto’s maken.

Iedereen comfortabel en op zijn gemak

Ik heb ruime ervaring om iedereen op zijn gemak te stellen, ongeacht of je nu gewend bent om voor de camera te staan ​​of niet. Met mijn tips en aanwijzingen help ik je om te ontspannen en te genieten van de fotoshoot.

De perfecte locatie in Westland/Den Haag

We kunnen de fotoshoot op verschillende locaties in de regio Westland/Den Haag houden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het strand: Lekker uitwaaien op het strand en genieten van de zonsondergang.
 • De duinen: Een prachtige, natuurlijke omgeving met veel groen en bloemen.
 • Het bos: Een sfeervolle locatie met een rustieke uitstraling.
 • Een park: Een gezellige omgeving met veel speelmogelijkheden voor kinderen.
 • Een stadsgezicht: De skyline van Den Haag als achtergrond voor jullie foto’s.

Een blijvende herinnering aan Moederdag

Een fotoshoot voor Moederdag is een origineel en persoonlijk cadeau waar ze nog jarenlang plezier van zal hebben. De foto’s zijn een prachtige herinnering aan deze speciale dag en aan de unieke band tussen jou en je moeder.

Maak Moederdag onvergetelijk met een fotoshoot!

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor Moederdag? Neem dan contact met me op om een fotoshoot te boeken. We bespreken samen jouw wensen en ik help je om de perfecte locatie te vinden.

Tip: Je kunt de fotoshoot ook cadeau geven aan je moeder!

Anouk

Fotograaf Anouk Raaphorst

#moederdagfotoshoot #fotoshootmoederdag #gezin #familie #portretfotografie #westland #denhaag #spontanefotografie #frissefotografie #leukeherinnering #cadeau #moederdagcadeau

5/5
Familie fotoshoot, Westduinpark Den Haag

Wat is een leuk idee om tijdens de moederdag fotoshoot te doen?

Is je moeder je beste vriendin, je rots in de branding of allebei? Laat zien hoe jullie band eruit ziet met spontane foto’s die jullie échte selves vastleggen.

Is je moeder een keukenprinses? Maak foto’s van haar terwijl ze met passie kookt, met de vieze vingers op de kookboeken als bewijs van haar culinaire avonturen.

Of is ze liever creatief bezig? Leg haar vast terwijl ze schildert, tuurt of haar favoriete hobby uitoefent.

De foto’s van de fotoshoot zijn meer dan alleen een momentopname. Ze vertellen het verhaal van jullie unieke band en zijn een blijvende herinnering aan de liefde die jullie delen.

Geef je moeder een cadeau dat ze nooit zal vergeten: een fotoshoot die haar laat zien hoe bijzonder ze is.

Wat ontvang je bij het boeken van een moederdag fotoshoot?

 • Verhalende frisse beelden
 • Design
 • Slideshow
 • Private Online Gallery
 • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

fotograaf Westland

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 15 wauw beelden dan 50 mwah mwah, toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Na de loveshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn.
Hier kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

kado

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Contact me

6 redenen voor een moederdag fotoshoot

Er zijn tal van redenen waarom een fotoshoot voor Moederdag een origineel en onvergetelijk cadeau is:

1. Uniek en persoonlijk:

Een fotoshoot is een uniek en persoonlijk cadeau dat je moeder niet snel zal vergeten. Het is een cadeau dat speciaal voor haar is gemaakt en dat ze jarenlang zal koesteren.

2. Blijvende herinnering:

De foto’s van de fotoshoot zijn een blijvende herinnering aan Moederdag en aan de speciale band tussen jou en je moeder. Ze zullen haar elke dag weer doen glimlachen.

3. Ontspannende en leuke middag:

Een fotoshoot is niet alleen een manier om prachtige foto’s te maken, maar ook om een leuke middag te beleven met je moeder. Je kunt samen lachen, ontspannen en genieten van elkaars gezelschap.

4. Voor elke moeder:

Of je moeder nu een keukenprinses is, een creatieve duizendpoot of gewoon een lieverd, er is altijd een fotoshoot die perfect bij haar past. We bespreken samen jouw wensen en ideeën om de perfecte shoot te creëren.

5. Meer dan alleen foto’s:

Een fotoshoot is meer dan alleen een momentopname. Het is een manier om de liefde en waardering voor je moeder te uiten. De foto’s vertellen het verhaal van jullie unieke band en zijn een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

6. Een cadeau dat ze altijd zal herinneren:

Een fotoshoot is een cadeau dat je moeder altijd bij zal blijven. Het is een tastbare herinnering aan de liefde die jullie delen en aan de speciale band die jullie hebben

De investering.

Voor gezinnen t/m 5 personen. Samen zoeken we een locatie uit die bij jullie past. Ik zorg voor een interactieve fotoshoot en dat ik alle spontane momenten vang zodat jullie op de foto komen zoals je écht bent. 

The best of

Fotoshoot met je Gezin
incl. 10 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 10 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1,5 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 10 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van max. 5 personen uit één gezin.

Ultimate

Fotoshoot met je Gezin
incl. alle hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je alle digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1,5 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • alle digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van max. 5 personen uit één gezin.

Zijn jullie met meer dan 5 personen, kijk dan bij de Family pakketten. Genoemde prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 20 km vanaf Naaldwijk. Daarboven reken ik €0,40 p/km.

Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Portretfotografie Westland, groepsfotografie
ARF Jaaroverzicht 2019
5/5
Anouk Raaphorst Portretfotograaf

Over fotograaf Anouk.

Een prettige samenwerking

Ben je op zoek naar een leuke fotoshoot samen met je moeder?  Ik ben een fotograaf die al 13+ jaar ervaring heeft en al heel wat moois heeft mogen vastleggen. Samenwerking vind ik super belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat jullie helemaal happy zijn met de foto’s. En ja, ik ga voor niks minder dan topkwaliteit!

Als fotograaf hou ik van sfeervolle en rustige foto’s waarbij jullie helemaal op je best uitkomt. En wat betreft het excuus “ik ben niet fotogeniek”, daar geloof ik helemaal niks van! Want weet je wat het geheim is? Jullie lekker ontspannen en ik zorg voor het mooiste resultaat.

Ik wil er alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen, en met het juiste licht, de perfecte techniek en compositie maken we een foto waar je nog jarenlang blij mee bent.

 

Tijdloos, fris & spontaan

Wat ik ook belangrijk vind, is werken met natuurlijk licht. Dit maakt niet alleen de foto’s veel relaxter, maar het zorgt ook voor een tijdloze uitstraling. Geen over-the-top filters voor mij, want ik wil dat de foto’s er zo natuurlijk en mooi mogelijk uitzien. Wees gerust, mocht er even wat minder licht zijn dan kan ik met mijn krachtige lichtopstellingen alsnog die natuurlijke daglicht foto maken.

Dus, ben jij op zoek naar een fotograaf die jou op je gemak stelt en de mooiste foto’s van je maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Boek nu een moederdag fotoshoot of geef een originele kadobon

Willen je ook een frisse kleurrijke moederdag fotoshoot?

Vul snel het onderstaande formulier in en we hebben snel contact.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veelgestelde vragen.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.