Bel voor een afspraak 06 42 15 35 66

Loveshoots

 
vier de liefde 🧡

Engagement | Pre Wedding | Of gewoon zomaar ..

Tips voor spontane Loveshoots

Willen jullie foto’s om jullie liefde vast te leggen of gaan jullie binnenkort trouwen en gave foto’s voor de uitnodigen of bedankjes? Een loveshoot kan natuurlijk omdat het gewoon leuk is, een beleving! Ik doe regelmatig loveshoots op locatie, zoals het strand, bos, midden in de stad of gewoon op een plek waar jullie graag komen.

Lees hier een aantal tips om jullie loveshoot onvergetelijk te maken.

 
 
Loveshoots tips

Tip 1: Kledingkeuze


Het spreekt voor zich dat jullie kleding 👕👖 enigszins op elkaar moet zijn afgestemd. Geen kleuren die niet met elkaar matchen en het liefst rustige tinten en aangepast aan de omgeving. Op het strand doen wit en lichte tinten (zoals pastelkleuren) het erg goed en in het bos moet je juist een contrasterende kleur t.o.v. groen hebben. Ook bij industriele locatie kan het weer gaaf zijn om hele felle kleuren te dragen. Grote emblemen of logo’s staan ook vaak niet erg fraai. Mocht je een bril dragen en is deze voorzien van meekleurende brilglazen 🤓? Handig om dan geen locatie vol in de zon te hebben of de bril af en toe even af te doen.


Loveshoots tips

Tip 2: De Locatie


De locatie is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden. Het moet een plek zijn waar jullie graag komen en je op je gemak voelt. Midden in de stad kan leuk zijn en een bepaalde sfeer creeren maar is ook drukker qua achtergronden. Het bos of strand heeft juist weer een rustige look en is vaak heel geschikt voor loveshoots. Een industriele locatie in bv Rotterdam, Den Haag of Delft zijn er in overvloed. Je kan denken aan de caballero fabriek of lijm en cultuur. Allemaal erg gave fotospots waar ik graag kom. Houdt wel rekening met het feit dat dit soort locaties vaak een vergoeding vragen voor een fotoshoot.


Loveshoots tips

Tip 3: Een actieve fotoshoot


Plan een activiteit om een ongedwongen loveshoot te creëren. Ik ga graag mee op avontuur en maak zo spontane en liefdevolle foto’s. Denk hierbij ook aan bepaalde hobby’s of dieren (met bijvoorbeeld de hond of paard).


Loveshoots tip

Tip 4: Boek een avondsessie


Overdag een loveshoot is natuurlijk leuk maar denk ook eens over een avond fotoshoot in de bijvoorbeeld de stad of zonsondergang op het strand. Een dergelijke setting geeft hele romantische beelden en we kunnen heel goed spelen met het divers beschikbare licht. Ik fotografeer met lichtsterke camara’s en lenzen. Daarnaast beschik ik over meerdere krachtige flitsers om een uniek beeld van jullie liefde vast te leggen. Ideeën? Mail of bel mij.


Reserveer hier jullie loveshoot

Contact Me


❗de boeking is pas definitief na mijn bevestiging