Loveshoot in Utrecht.

Loveshoot in Utrecht.

Liefde in het zonnetje: Pandhof van de Dom loveshoot!

 

Yes! Jullie zijn verliefd en dat mag de hele wereld weten! Tijd voor een loveshoot om die vonken te vangen. En waar kan dat beter dan in het magische Pandhof van de Dom in Utrecht?

Stel je voor: zonlicht dat door de bomen glinstert, terwijl jullie hand in hand door de idyllische tuin wandelen. We knuffelen met de Domtoren op de achtergrond, giechelen om inside jokes en vieren jullie unieke band.

Ik ben Anouk, fotograaf met een missie: spontane, frisse beelden creëren die jullie verhaal vertellen. Verliefdheid is een avontuur, en dat avontuur leg ik vast!

Waarom Pandhof van de Dom?

  • Oase van rust: Even ontsnappen aan de drukte van de stad en samen genieten van de stilte.
  • Historische charme: De eeuwenoude architectuur en koepels zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.
  • Magisch licht: De zon die door de bladeren filtert creëert betoverende lichteffecten.
  • Verrassende details: Van prachtige arcades tot verweerde stenen muren, elke hoek is een plaatje.

 

Meer dan plaatjes:

Tijdens de loveshoot in Utrecht of op een plek waar je graag komt, draait het om jullie. We creëren een moment van intimiteit en plezier, terwijl ik jullie pure emoties vastleg.

Tips voor een top shoot:

  • Kleding die past bij de sfeer: Denk romantisch, vintage of lekker casual.
  • Wees jezelf: Laat je innerlijke model los en geniet van het moment.
  • Vertrouw op mijn expertise: Ik help jullie met poses en composities.
  • Laat je inspireren: De omgeving is jullie decor, speel ermee!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul dan snel het contactformulier in en ik stuur je direct aanvullende informatie. 

Liefs, Anouk

P.S.: Dit is nog maar het begin! We gaan samen een onvergetelijk avontuur creëren.

 

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

#loveshoot #loveshootinutrecht #utrecht #pandhofvandendom #liefde #fotografie #verhalenvertellen #avontuur #creativiteit

DIt artikel betreft slechts een beperkte selectie van de opgeleverde beelden | Loveshoot in Utrecht

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jullie liefde voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.