Lieve woorden van mijn klanten.

Hallo, ben je op zoek naar een enthousiaste en portretfotograaf die portretfoto’s net dat extraatje geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier hoe anderen klanten mij hebben ervaren en wat ze van de fotografie vonden. Dit naast mijn portfolio geeft een goed beeld van mijn werkwijze.

Day in the Life, Fotoshoot Westland, Newborn Fotografie, fotograaf naaldwijk
Patricia

Day in the Life Fotoshoot

Anouk heeft ons gezinnetje een aantal weken geleden super mooi op de foto gezet. Ze zorgt voor een relaxte sfeer en wij zijn heel blij met het resultaat!

Patricia Zwinkels

Melissa

Familiefotoshoot in het park

Anouk is echt een top fotograaf!! De foto’s zijn zo super scherp, spontaan en natuurlijk. Haar foto’s zijn zo’n mooie blijvende herinnering! We zijn inmiddels al een paar keer geweest en raden Anouk zeker aan!

Een fotoshoot in het Westland

Familie Sahadat

Groepsfotografie Zoetermeer

Anouk heeft in het verleden naar grote tevredenheid onze bruidsreportage verzorgd. We wisten dus al dat we aan het goede adres waren voor onze gecombineerde familie en zwangerschap fotoshoot. Het weer was zoals altijd een uitdaging maar gelukkig had Anouk een aantal opties achter de hand gehouden om toch de beste resultaten te behalen. De fotoreportage was één groot feest, samen met onze kinderen, schoonzoon en kleindochter een geweldige ochtend gehad in het Westerpark te Zoetermeer waarbij Anouk ons in een spontane en authentieke manier heeft weten vast te leggen in verschillende leuke en verrassende posities. De resultaten zijn geweldig en Anouk heeft weer het beste uit ons weten te halen met haar persoonlijke aandacht en unieke aanpak! 

Wat is de werkwijze van een portretfotograaf?

Lenny Wiersma

Familie fotoshoot in het Westland

Wij hebben een hele mooie fotoshoot gehad met Anouk in de duinen met ons gezin. We zijn bijna 25 jaar getrouwd en wilden dat graag vastleggen hoe wij na 25 jaar zijn als gezin, mooie herinnering en erg kostbaar voor ons. We hebben prachtige foto’s ontvangen echt professioneel, Anouk deed het ook erg leuk en stelde ons op ons gemak echt een top fotograaf, we vonden het allemaal erg leuk om te doen en zijn zeer tevreden!

klantreviews

Cheryl Nohar

Familiefotoshoot

Anouk is een geweldige fotograaf. Het is lieve en spontane vrouw. Daarnaast is haar werk van goede kwaliteit, geeft ze je tips tijdens de fotoshoot en zorgt ze voor een gezellige sfeer. Wij zijn ontzettend blij met onze foto’s en het prachtige fotoboek. Wij raden haar zeker aan!

Fam. Duyndam

Familiefotoshoot op het strand

Anouk is een hele professionele, gezellige en goede fotografe. Ze weet met haar foto’s goed een verhaal te vertellen en daarnaast weet ze kinderen die niet graag op de foto willen ook heel gemakkelijk te motiveren. Wij zijn heel blij met het resultaat van onze familie groepsfotoshoot. Super bedankt!

Review Groepsfotografie
Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsreportage, Fotografie Bedrijf, Fotografie Brochures, Fotografie Website, Redactionele Beelden, Social Media Beelden, Zakelijk Portretfotografie, bedrijfsfotografie

Selina

Bedrijfsfotografie

Erg tevreden met het resultaat van de zakelijke fotoshoot. Zij wist precies de juiste foto’s te maken die passen bij mijn stijl. Ze is geïnteresseerd, denkt goed mee en stelde me op mijn gemak. Pluspunten: snelle service en goede kwaliteit!

Esther

BEdrijfsfotoshoot

Anouk is een lieve, creatieve en enthousiaste vakvrouw met oog voor detail.

Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsreportage, Fotografie Bedrijf, Fotografie Brochures, Fotografie Website, Redactionele Beelden, Social Media Beelden, Zakelijk Portretfotografie, bedrijfsfotografie
ARF Jaaroverzicht 2019
Noortje

Familiefotoshoot

We deden een shoot met het gezin plus grootouders en dat was een groot succes. Fijne en duidelijke communicatie vooraf, de shoot zelf was gezellig en de foto’s zijn super. Anouk weet een goede balans te vinden tussen spontaan en geregisseerd, voor de mooiste foto’s. Dus als je een mooie spontane frisse gezinsfoto’s wilt, kan ik Anouk zeker aanraden!

Monique

Zwangerschapsfotoshoot

Anouk is een lieverd! Ze stelt je op gemak geeft je vertrouwen. Wij hebben al meerdere shoots bij Anouk gedaan –》 30 jarig verjaardagsfeestje, trouwen, newbornshoot, gezinsshoot. Mijn man heeft een ‘hekel’ aan foto’s maken, maar Anouk heeft het ijs bij hem gebroken 😉 nu mag alleen ZIJ onze foto’s maken. Het is ook een feest om het fotoalbum en usb te ontvangen. Leuke verpakking en met liefde gemaakt! Kortom.. wij vinden Anouk een topper!

fotografie award, zwangerschapsfotoshoot
ARF Jaaroverzicht 2019
Marjan Buijs

Familiefotoshoot in de duinen

Wij hebben een family fotoshoot in de de duinen gedaan met Anouk. Anouk weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen en van een simpel uitziende locaties maakt Anouk de mooiste achtergronden. Iedereen was laaiend enthousiast over het resultaat. Nogmaals bedankt Anouk

Tamara

Personal branding fotoshoot

Super fijne (zakelijke) portretfotografie gehad met Anouk. Op een, door haar uitgekozen, schitterende locatie in Hoek van Holland. Eerst wat onwennig, want tja, ik ben geen geboren fotomodel, maar al snel ontspannen voor de camera. En het resultaat is echt top!

ARF Jaaroverzicht 2019
Newborn, Newborn Fotografie, Newborn fotograaf, Portretfotografie
Mw. van Rooij

Day in the Life | Newborn Fotoshoot

We hebben een boek en USB stick gekregen vol met mooie foto’s. Anouk nam de tijd om alles mooi vast te leggen en gaf heel veel ruimte voor onze eigen ideeën. We zijn erg blij met de foto’s!

beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.