Bel voor een afspraak 06 42 15 35 66

Klantervaringen | Reviews


Anouk Raaphorst fotografie 📸
I capture Happiness 🧡

Hallo, ben je opzoek naar een enthousiaste en portretfotograaf die portretfoto’s net dat extraatje geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier hoe anderen klanten mij hebben ervaren en wat ze van de fotografie vonden. Dit naast mijn portfolio geeft een goed beeld van mijn werkwijze.

Reserveer 📅 snel je fotoshoot.

Klantervaringen | Review | Testimonials

 
omdat meningen tellen

Wat vinden anderen..

 
Mw. van Rooy
We hebben een boek en USB stick gekregen vol met mooie foto's. Anouk nam de tijd om alles mooi vast te leggen en gaf heel veel ruimte voor onze eigen ideeën. We zijn erg blij met de foto's!

Mw. van Rooy
Patricia Zwinkels
Anouk heeft ons gezinnetje een aantal weken geleden super mooi op de foto gezet. Ze zorgt voor een relaxte sfeer en wij zijn heel blij met het resultaat!

Patricia Zwinkels
Melissa Coenradi
Anouk is echt een top fotograaf!! De foto's zijn zo super scherp, spontaan en natuurlijk. Haar foto's zijn zo'n mooie blijvende herinnering! We zijn inmiddels al een paar keer geweest en raden Anouk zeker aan!

Melissa Coenradi
Fam. Sahadat
Anouk heeft in het verleden naar grote tevredenheid onze bruidsreportage verzorgd. We wisten dus al dat we aan het goede adres waren voor onze gecombineerde familie en zwangerschap fotoshoot. Het weer was zoals altijd een uitdaging maar gelukkig had Anouk een aantal opties achter de hand gehouden om toch de beste resultaten te behalen. De fotoreportage was één groot feest, samen met onze kinderen, schoonzoon en kleindochter een geweldige ochtend gehad in het Westerpark te Zoetermeer waarbij Anouk ons in een spontane en authentieke manier heeft weten vast te leggen in verschillende leuke en verrassende posities. De resultaten zijn geweldig en Anouk heeft weer het beste uit ons weten te halen met haar persoonlijke aandacht en unieke aanpak! Familie Sahadat

Fam. Sahadat
Zoetermeer
Lennie Wiersma
Wij hebben een hele mooie fotoshoot gehad met Anouk in de duinen met ons gezin. We zijn bijna 25 jaar getrouwd en wilden dat graag vastleggen hoe wij na 25 jaar zijn als gezin, mooie herinnering en erg kostbaar voor ons. We hebben prachtige foto's ontvangen echt professioneel, Anouk deed het ook erg leuk en stelde ons op ons gemak echt een top fotograaf, we vonden het allemaal erg leuk om te doen en zijn zeer tevreden!

Lennie Wiersma
Hoek van Holland
Cheryl Nohar
Anouk is een geweldige fotograaf. Het is lieve en spontane vrouw. Daarnaast is haar werk van goede kwaliteit, geeft ze je tips tijdens de fotoshoot en zorgt ze voor een gezellige sfeer. Wij zijn ontzettend blij met onze foto's en het prachtige fotoboek. Wij raden haar zeker aan!

Cheryl Nohar
Fam. Duyndam
Anouk is een hele professionele, gezellige en goede fotografe. Ze weet met haar foto’s goed een verhaal te vertellen en daarnaast weet ze kinderen die niet graag op de foto willen ook heel gemakkelijk te motiveren. Wij zijn heel blij met het resultaat van onze familie groepsfotoshoot. Super bedankt!

Fam. Duyndam
Strand Hoek van Holland
S. Mensink

Erg tevreden met het resultaat van de zakelijke fotoshoot. Zij wist precies de juiste foto's te maken die passen bij mijn stijl. Ze is geïnteresseerd, denkt goed mee en stelde me op mijn gemak. Pluspunten: snelle service en goede kwaliteit!S. Mensink
Esther Zuijderwijk

Anouk is een lieve, creatieve en enthousiaste vakvrouw met oog voor detail.Esther Zuijderwijk
Noortje C.

We deden een shoot met het gezin plus grootouders en dat was een groot succes. Fijne en duidelijke communicatie vooraf, de shoot zelf was gezellig en de foto's zijn super. Anouk weet een goede balans te vinden tussen spontaan en geregisseerd, voor de mooiste foto's. Dus als je een mooie spontane frisse gezinsfoto's wilt, kan ik Anouk zeker aanraden!Noortje C.
Monique
Anouk is een lieverd! Ze stelt je op gemak geeft je vertrouwen. Wij hebben al meerdere shoots bij Anouk gedaan --》 30 jarig verjaardagsfeestje, trouwen, newbornshoot, gezinsshoot. Mijn man heeft een 'hekel' aan foto's maken, maar Anouk heeft het ijs bij hem gebroken 😉 nu mag alleen ZIJ onze foto's maken. Het is ook een feest om het fotoalbum en usb te ontvangen. Leuke verpakking en met liefde gemaakt! Kortom.. wij vinden Anouk een topper!

Monique
Marjan Buijs
Wij hebben een family fotoshoot in de de duinen gedaan met Anouk. Anouk weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen en van een simpel uitziende locaties maakt Anouk de mooiste achtergronden. Iedereen was laaiend enthousiast over het resultaat. Nogmaals bedankt Anouk

Marjan Buijs
Tamara van Oppenraaij
Super fijne (zakelijke) portretfotografie gehad met Anouk. Op een, door haar uitgekozen, schitterende locatie in Hoek van Holland. Eerst wat onwennig, want tja, ik ben geen geboren fotomodel, maar al snel ontspannen voor de camera. En het resultaat is echt top!

Tamara van Oppenraaij