kadobon-ontvangen.

Portfolio Anouk Raaphorst fotografie, Portretfotografie

kadobon-ontvangen.

Yeh Gefeliciteerd!

Leuk je binnenkort te ontmoeten. Wij gaan samen herinneringen vastleggen! Hier leg ik je in stappen uit hoe het precies in zijn werk gaat. 

STAP 1.

Je hebt een kadobon voor je liggen. Hierop staan een 3tal pakketten of een exact bedrag. Kijk welke is aangekruist. Dat pakket heb je kado gekregen. De pakketten zijn gebaseerd op maximaal 5 personen. Als je een fotoshoot met meer mensen wilt dan kan dit maar komt er een bedrag bij. Indien er een bedrag is ingevuld op de kadobon dan kan je elk pakket kiezen en wordt dit bedrag verrekend. Uiteraard is het in alle gevallen ook mogelijk om later het pakket nog te upgraden.

STAP 2.

Vul hier alle gegevens.

STAP 3.

Kies je datum en tijd waarop je de fotoshoot wilt reserveren. Vul alle gegevens in en de fotoshoot staat in mijn agenda gereserveerd. Je kan 90 dagen vooruit boeken. Vooral in het voorjaar en zomer adviseer ik je om snel een plekje te boeken want de weekenden zijn dan snel vol. Mocht het die dag slecht weer zijn dan hebben we op de dag zelf contact. 

STAP 4.

Sit back and relax, je ontvangt een bevestiging van de geplande fotoshoot. Vooraf ontvang je nog wat tips om de foto’s zo fris en spontaan mogelijk te laten zijn. Let’s make Memories! Tot snel.

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.