Wat een bijzonder jaar was 2020! Het begon met een ram volle agenda met heel veel geplande fotoshoots en bruiloften tot in maart t/m mei een nagenoeg lege agenda door alle annuleringen. Gelukkig heb ik in de zomermaanden nog wel fotoshoots kunnen doen en ben ik als fotograaf toch voornamelijk buiten aan het werk. Ook de doorgeschoven bruiloften naar het najaar heb ik gelukkig allemaal nog kunnen. Weliswaar in kleine en andere setting maar het was zeker niet minder fotogeniek. Ook de vele newborn fotoshoots en babyfotografie heb ik door kunnen laten gaan aangezien ik dit soort fotoshoots altijd in een thuisomgeving laat plaatsvinden.


In het begin van de Corona 🦠 tijd heb ik ook nog een soort project voor mijn trouwe klanten gedaan waarbij ik gezinnen voor het huis of in de tuin heb gefotografeerd. Zeker voor later geeft dit een kenmerkend beeld van hoe het was in deze bijzondere tijd, iets wat we ons nimmer hebben kunnen voorstellen. Voor 2021 staat er weer veel op het programma, b.v. de continue ontwikkeling van het meenemen van mijn klanten in een belevenis met als resultaat…spontane, creatieve en frisse beelden. Ik wens iedereen een gezond 🍏 en fotogeniek 📸 2021!


Een kleine fotoselectie van 2020