📻 Interview Radio West.

16/12/2019

radio interview fotografie

📻 Interview Radio West.

16/12/2019

Radio interview TV West

Op 2 December j.l. werd ik geïnterviewd door Patrick van Houten van Omroep West in het radioprogramma “Aan de Bak” 📻 erg leuk om te doen en heel raar om jezelf op de radio zo terug te horen.. 🤭 Hierna mocht ik nog 3 muzieknummers uitzoeken die op de radio te horen waren. Uiteraard heb ik hier voor echte bruiloftnummers 🎵 uitgezocht die ik vaak hoor tijdens mijn bruiloften die ik fotografeer. Luister hier het fragment terug van ca. 5 minuten.

 

Radio 2

Geïnteresseerd om eens kennis te maken ?

Anouk

Radio interview TV West

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk