Uiteraard, ik bied originele cadeaubonnen aan, leuk om te geven en leuk om te krijgen! Elk bedrag is mogelijk en hiermee kan de gelukkige de fotoshoot boeken en eventueel fotoproducten bestellen.

Ja & Nee. Het ligt eraan welk pakket er gekozen word. Bij Pakket A krijg je een persoonlijke website met bestelmogelijkheden van allerlei foto formaten & fotoproducten via een persoonlijke webshop. Deze blijft tot 2 maanden  na de fotoshoot online. Bij Pakket B krijg je de nabewerkte beelden in hoge- en lage resolutie op USB.

Nee, vanwege mijn stijl van fotografie (journalistiek) heb ik niets aan een studio. Bij mij krijg je spontane frisse foto’s die niet tot weinig geënsceneerd zijn maar vooral ongedwongen. Als kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan in het bos, strand of waar dan ook, krijg je pas foto’s van je kind zoals hij of zij écht is!

Niets is zo veranderlijk in Nederland als het weer ! Op de dag zelf kijken we of er genoeg licht aanwezig is en zolang het niet regent kan het al snel doorgaan. Ook bij bewolkt weer krijg ik vanwege de zeer lichtsterke lenzen en de nabewerking toch frisse foto’s. Aangezien ik achter mijn werk wil staan, gaat de fotoshoot bij flinke regen of heel donker weer niet door en maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Geen probleem, de nabewerkte beelden worden rechtenvrij verstrekt (bij Pakket B) en hiermee kan je doen wat je wilt. Uiteraard vind ik het leuk als je mijn website vernoemt en gebruik ik graag een aantal foto’s voor mijn portfolio. Tenslotte wil je zelf ook werk van een ander zien of de werkwijze van de fotograaf je aanspreekt.

Ja, ik corrigeer de foto’s op kleur, contrast en oneffenheden, maar ga geen dingen weghalen of toevoegen. Specifieke wensen voor de nabewerking, zoals zwart/wit, vintage, vraag naar de mogelijkheden.

Ik gebruik hoofdzakelijk de professionele lijn van Canon en heb verschillende lichtsterke lenzen in bezit.
•    Canon EOS 5D Mark III
•    Canon EOS 5D Mark III
•    Canon 35mm f1.4L USM
•    Canon 100mm f2.8L USM
•    Canon 50mm f1.8 II
•    Tokina 11-16 mm 2.8
•    Canon 70-200 mm 4.0 L IS USM
•    Canon 24-70 mm 2.8 L USM
•    Flitsers 580 ex II

Als je het fotonummer doorgeeft, zet ik zet de foto voor jullie om naar kleur. Bij meerderen foto’s reken ik hiervoor een meerprijs.

Ja, sowieso bij pakket A krijg je een persoonlijke webshop waar de nabewerkte foto’s zijn ingeladen. De webshop is goed gevuld met allerlei fotoproducten in vele verschillende formaten. Daarnaast is het mogelijk om de nieuwste trend voor aan de muur bij mij te bestellen, nl. Xpozer.

Helaas, dit kan gebeuren en we maken gewoon een nieuwe afspraak.

Als moeder weet ik dat de ene dag niet de andere dag hoeft te zijn. Een foto van je kind met dikke tranen kan ook mooi en speciaal zijn maar dat is denk ik niet de bedoeling 😉 Als het echt niet gaat en dit het resultaat beïnvloed, maken we gewoon een nieuwe afspraak en doen we het over.

Jazeker, neem contact met mij op voor de beschikbaarheid of reserveer direct jouw datum in het online reserveringssysteem. Wees er snel bij want de weekenden zitten snel vol. Ik reken geen meerprijs in de weekenden.