Hippe newbornshoot zoetermeer.

Hippe newbornshoot zoetermeer.

Newborn fotoshoot Zoetermeer: De mooiste babyfoto's in jullie eigen vertrouwde omgeving

Woon je in Zoetermeer of omgeving Pijnacker en ben je op zoek naar een newbornfotograaf om de eerste magische weken met jouw pasgeboren baby vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Anouk Raaphorst, newbornfotograaf en kom geregeld in Zoetermeer. Ik kom graag bij jullie thuis om de mooiste foto’s te maken van jullie pasgeboren wonder. Zo ervaar je een ontspannen newbornshoot in jullie eigen vertrouwde omgeving, waar jullie baby zich helemaal op zijn of haar gemak voelt.

De eerste weken met een newborn vliegen voorbij en voor je het weet is je kleine ukkie alweer groot. Met een newbornshoot leg je deze kostbare momenten voor altijd vast, zodat je er later met veel plezier op terug kunt kijken.

Newborn fotoshoot Zoetermeer: De voordelen van een shoot bij jullie thuis

Comfortabel: Jullie baby is in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.
Geen reistijd: Je hoeft niet naar een studio te reizen, wat fijn is voor jou en je baby.
Alles binnen handbereik: Alle spulletjes van je baby zijn binnen handbereik, wat handig is voor de verzorging tijdens de shoot.
Intiem: Je kunt je helemaal op je gemak voelen en je hoeft je geen zorgen te maken over pottenkijkers. Dus als je de borst wilt geven en hier ook mooie foto’s van wilt, natuurlijk doen we dat!

Newborn fotoshoot Zoetermeer: Wat kun je verwachten?

Tijdens een newbornshoot bij jullie thuis neem ik alle tijd om de mooiste foto’s te maken van jullie kindje. We werken in jullie tempo en met oog voor de behoeften van jullie baby.

Ik gebruik natuurlijke belichting en zachte kleuren, waardoor de foto’s een pure en tijdloze uitstraling krijgen. Natuurlijk is het ook leuk om het kamertjes en wat spulletjes vast te leggen. Hierdoor krijg je een echte fotoreportage van de eerste periode van jullie baby.

Na de shoot ontvang je een prachtige galerij met bewerkte foto’s in hoge resolutie. Je kunt ook diverse leuke extra’s bestellen, zoals een luxe fotoalbum of geboortekaartjes met jouw favoriete foto’s.

Newborn fotoshoot Zoetermeer: Boek nu jouw shoot!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie over een newbornshoot bij jullie thuis in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen en bespreek graag de mogelijkheden met je.

Hartelijke groet,

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Newbornshoot Zoetermeer | Babyfotograaf Zoetermeer

* Dit is slecht een selectie uit de hele fotoreportage

Meer Info

Ook interesse in een fotoshoot?

Ook jouw bolle buik voor eeuwig laten vastleggen op een plek waar jullie graag komen? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

Lieve woorden.

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.