Schilderachtige gezinshoot in Delft.

Schilderachtige gezinshoot in Delft.

Een spontane gezinshoot in delft

In het hart van Delft ligt een unieke kans om spontane en kleurrijke momenten vast te leggen. Een fotoshoot in dit charmante stadscentrum belooft niet alleen prachtige foto’s, maar ook een onvergetelijke ervaring. Onlangs mocht ik weer een gezinshoot in Delft verzorgen. Ik ben dol op Delft en kom er geregeld. Sterker nog, ik ben er ook getrouwd

Stel je voor dat je wandelt door de pittoreske straten van Delft, omringd door historische gebouwen, gezellige cafés en een vrolijke sfeer. 

Tijdens de fotoshoot zullen we samen de stad verkennen, op zoek naar verborgen pareltjes en levendige achtergronden. Of het nu gaat om een charmante gracht, een schilderachtig steegje of een adembenemend uitzicht, elke locatie zal zijn eigen speciale tintje toevoegen aan je foto’s. Een beetje Vermeer dus in je foto’s 😉

Terwijl we aan dit avontuur beginnen, is mijn doel om een ontspannen en plezierige sfeer te creëren. Ik geloof dat oprechte glimlachen en natuurlijke momenten de sleutelingrediënten zijn voor prachtige foto’s. Daarom zal ik je aanmoedigen om gewoon jezelf te zijn, zodat jullie kunnen stralen en ongedwongen op de foto komen. 

Of je nu een romantische Loveshoot plant, een familiebijeenkomst hebt, of gewoon je met je gezin een ijsje wilt eten of koffie wilt drinken, een gezinshoot in Delft is een ideale kans om frisse en spontane foto’s te creëren die zeker niet standaard zijn.

Dus, als je klaar bent om aan een onvergetelijke ervaring te beginnen, gevuld met spontane en kleurrijke fotografie, dan is een fotoshoot in het hart van Delft de perfecte keuze. Laten we samen herinneringen maken! Neem snel contact op en we plannen wat ik ben ook beschikbaar in de weekenden)

Anouk

Personal Branding Fotograaf Anouk Raaphorst

Fotograaf Delft | Familieshoot in de stad | Gezinshoot in Delft

Ook interesse in een gezinshoot in Delft?

Samen trekken we er lekker op uit de stad in. Een terrasjes pakken of een ijsje eten? Gewoon ongedwongen en spontaan op de foto? Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht is dit ook interessant?

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.