Gezinsfotoshoot in het klauterwoud Vlaardingen.

08/10/2022

gezinsfotoshoot klauterwoud vlaardingen

Gezinsfotoshoot in het klauterwoud Vlaardingen.

08/10/2022

klauteren over bomen en speelse momenten vastleggen!

Afgelopen weekend heb ik met dit jonge gezin een fantastische tijd gehad tijdens een fotoshoot in het Klauterwoud in Vlaardingen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en om mooie en blijvende herinneringen te creëren.

Het Klauterwoud is een speeltuin die zich bevindt in een prachtige natuurlijke omgeving. Het is een perfecte locatie voor foto’s omdat er talloze mogelijkheden zijn voor unieke en creatieve achtergronden. Van boomstammen en rotspartijen tot grasvelden en rivieroevers, het Klauterwoud biedt het allemaal.

Tijdens de fotoshoot hebben we genoten van het verkennen van de omgeving en het spelen op de verschillende speeltoestellen. We klommen over de boomstammen en overbrugden de kreekjes. Het was een geweldige manier dit gezin spontaan op de foto vast te leggen en tegelijk plezier te beleven. Op deze manier is ook de fotoshoot zelf een leuke herinnering.

Als je op zoek bent naar een leuke en onvergetelijke activiteit voor je gezin, dan is een fotoshoot in het Klauterwoud in Vlaardingen een geweldige optie. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen, terwijl je ook mooie herinneringen vastlegt die je voor altijd kunt koesteren. Vul je gegevens in en we maken snel een afspraak!

Anouk

Gezinsfotoshoot klauterwoud | Fotoshoot vlaardingen

Ook interesse in een fotoshoot met je gezin?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk