Gezinsfotografie / Kidsshoot Klauterwoud Vlaardingen.

11/12/2020

Gezinsfotografie / Kidsshoot Klauterwoud Vlaardingen

Gezinsfotografie / Kidsshoot Klauterwoud Vlaardingen.

11/12/2020

Een spontane fotoshoot met het gezin

Papa en mama zijn de liefste en knuffelen maar.

Vrolijke gezinsfoto’s kunnen echt anders! Ik ga graag met jullie op pad en samen beleven we leuke avonturen. En dat levert de fijnste plaatjes op; puur zoals de kinderen zijn. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben papa en mama dat ook.

Dit gezin heb ik gefotografeerd in het prachtige Klauterwoud in Vlaardingen. Het Klauterwoud is een avontuurlijk speelbos waar kinderen van alle leeftijden hun hart kunnen ophalen. Het bos biedt veel uitdagingen, zoals klimtoestellen, een touwbrug en een uitdagende kabelbaan. Het was dan ook de perfecte locatie voor een gezinsfotoshoot.

Bij aankomst was het gezin al bezig met het verkennen van het bos en het ontdekken van alle speeltoestellen. Het was fantastisch om te zien hoe de kinderen zich helemaal uitleefden in het bos. Ze klommen op de klimtoestellen, balanceerden op de touwbrug en vlogen over het zand met de kabelbaan. Op deze wijze is het voor kinderen ook veel leuker om zo nu en dan op de foto te gaan. Ook kan ik ze dan portretteren zoals ze echt zijn.

Ook interesse in een fotoshoot in het Klauterwoud? Laten we snel iets plannen!

Anouk

Gezinsfotografie | kLauterwoud Vlaardingen

Ook interesse in een fotoshoot met je gezin?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk