ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Favorites, Fotoshoot Strand, Hoek van Holland, Journalistiek, Kijkduin, Portretfotografie, Scheveningen, Verhalend, Westland

Fotoshoot strand 🏖️.

16/02/2019

Op het strand een fotoshoot

Geregeld doe ik fotoshoots op het strand in bijvoorbeeld Hoek van Holland, Monster, Kijkduin of Scheveningen. Elke strandopgang heeft zo zijn eigen sfeer. Zo kan je bij Hoek van Holland meer de duinen in voor een fotoshoot en nog een stuk van bijvoorbeeld de waterweg meepakken. Bij Kijkduin heb je de jutters-keet en Scheveningen uiteraard rondom de pier en bv het zwarte pad of de Scheveningse haven. Familiefotografie op het strand staat garant voor spontane portretfoto’s zowel individueel als in groepsverband. Ook doe ik geregeld loveshoots en zwangerschapsfotoshoots in het zand.

5 Tips voor een super spontane Fotoshoot op het Strand

leestijd 5 minutes

Het beste Seizoen voor een fotoshoot op het strand

een fotoshoot op het strand kan je het beste doen tussen april – september en dan vooral in het voorseizoen en naseizoen. Hoog zomers is het vaak te warm en erg druk met strandgangers, die in de weg liggen/lopen 😂

De weersvoorspellingen

Kijk ongeveer 7 dagen van de tevoren hoe de weersverwachtingen zijn, zo rond de 20 graden, half bewolkt 🌤️ en een windkracht < 4 beaufort zijn ideale omstandigheden voor een strandfotoshoot. Die Hollandse 🇳🇱 wolkenpartijen maken jullie foto's helemaal af. Op de dag toch echt slecht weer? geen probleem we verzetten gewoon de fotoshoot.

Sundowner

Uiteraard kan je bij mij – zonder meerprijs – een fotoshoot boeken in het weekend maar zeker als de dagen wat langer zijn dan is een fotoshoot aan het einde van de dag ook supergaaf. Timen we het zo dat we hopelijk ook nog een mooie ondergaande zon 🌅 kunnen meepakken.

Kledingtips

Een zonnige fotoshoot kan natuurlijk alleen met zonnige kleren 👗. Witte kleding, spijkerstoffen of pastelkleuren doen het altijd goed. Zorg wel een beetje voor afwisselen tussen de gezinsleden en dat het op elkaar is afgestemd. Donkere kleding is vaak niet zo mooi op foto’s die op het strand zijn genomen.

Kinderen op het strand

Ik fotografeer op een spontane wijze en dat spreekt kinderen gelukkig aan. Spelenderwijs gave foto’s maken en als ze niet willen poseren, geen probleem. Laten we de strandspullen erbij halen, van duinen afrollen of over de golfen springen. Eigentijdse portretfotografie op het strand.

Enthousiast geworden ? Boek snel jouw Beach fotoshoot

[tg_button href=”https://www.anoukraaphorst.nl/contact/” color=”” bg_color=”#fa5800″ text_color=”#ffffff”]Boek Nu[/tg_button]


Een kleine selectie van mijn strand fotoshoots

[tg_grid_gallery gallery_id=”636″ layout=”wide” columns=”3″]


Meer stories.