Fotoshoot strand 🏖️.

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Favorites, Fotoshoot Strand, Hoek van Holland, Journalistiek, Kijkduin, Portretfotografie, Scheveningen, Verhalend, Westland

Fotoshoot strand 🏖️.

Spontane en frisse fotoshoots in Westland | Delft | Rotterdam

Zon, Zee en 'n camera

een spontane strand fotoshoot

Wil je op het strand een fotoshoot?

Geregeld doe ik fotoshoots op het strand in bijvoorbeeld Hoek van Holland, Monster, Kijkduin of Scheveningen. Elke strandopgang heeft zo zijn eigen sfeer. Zo kan je bij Hoek van Holland meer de duinen in voor een fotoshoot en nog een stuk van bijvoorbeeld de waterweg meepakken. Bij Kijkduin heb je de jutters-keet en Scheveningen uiteraard rondom de pier en bv het zwarte pad of de Scheveningse haven. Familiefotografie op het strand staat garant voor spontane portretfoto’s zowel individueel als in groepsverband. Ook doe ik geregeld loveshoots en zwangerschapsfotoshoots in het zand.

Anouk

Fotoshoot op het strand

Familie fotoshoot, Westduinpark Den Haag
Wat kost een fotograaf
4 tips voor spontane loveshoots
5/5

“We hebben een heel leuke fotoshoot gehad. Anouk doet het heel leuk , is creatief en heeft oog voor detail. Wij zijn heel blij met het resultaat” – Nico

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Favorites, Portretfotografie

Van poses tot locaties: enkele tips voor een succesvolle strandfotoshoot

Het beste Seizoen voor een fotoshoot op het strand

een fotoshoot op het strand kan je het beste doen tussen april - september en dan vooral in het voorseizoen en naseizoen. Hoog zomers is het vaak te warm en erg druk met strandgangers, die in de weg liggen/lopen 😂

De weersvoorspellingen


Kijk ongeveer 7 dagen  van de tevoren hoe de weersverwachtingen zijn, zo rond de 20 graden,  half bewolkt 🌤️ en een windkracht < 4 beaufort zijn ideale  omstandigheden voor een strandfotoshoot. Die Hollandse 🇳🇱  wolkenpartijen maken jullie foto's helemaal af. Op de dag toch echt  slecht weer? geen probleem we verzetten gewoon de fotoshoot.

Sundowner

Uiteraard kan je bij mij - zonder meerprijs   - een fotoshoot boeken in het weekend maar zeker als de dagen wat   langer zijn dan is een fotoshoot aan het einde van de dag ook supergaaf.   Timen we het zo dat we hopelijk ook nog een mooie ondergaande zon 🌅   kunnen meepakken.

Fotoshoot Strand

Kledingtips voor een strand fotoshoot

Een zonnige fotoshoot kan natuurlijk alleen met zonnige kleren 👗. Witte kleding, spijkerstoffen of pastelkleuren doen het altijd goed. Zorg wel een beetje voor afwisselen tussen de gezinsleden en dat het op elkaar is afgestemd. Donkere kleding is vaak niet zo mooi op foto's die op het strand zijn genomen.

Kinderen op het strand

Ik fotografeer op een spontane wijze en dat spreekt kinderen gelukkig aan. Spelenderwijs gave foto's maken en als ze niet willen poseren, geen probleem. Laten we de strandspullen erbij halen, van duinen afrollen of over de golfen springen. Eigentijdse portretfotografie op het strand.

ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Favorites, Fotoshoot Strand, Hoek van Holland, Journalistiek, Kijkduin, Portretfotografie, Scheveningen, Verhalend, Westland

Vergeet de statische poses en ga voor beweging

Het strand is de perfecte plek om te experimenteren met beweging. Laat je haren wapperen in de wind, spring in de lucht of dans op het zand. Dit zorgt voor meer spontaniteit in je foto's en zorgt voor een natuurlijkere uitstraling.

Let op de timing

Het licht op het strand verandert voortdurend, vooral tijdens zonsopgang en zonsondergang. Plan uw fotoshoot op het juiste moment om optimaal gebruik te maken van de mooie lichtinval en schaduwen op het strand.

Varieer de hoeken

Varieer de hoeken waaruit je de foto's neemt. Maak gebruik van de omgeving op het strand om creatieve composities te maken. Neem bijvoorbeeld foto's vanuit laag perspectief om het strand en de zee op de achtergrond te tonen.

Gebruik de omgeving

Maak gebruik van de natuurlijke elementen op het strand, zoals het zand, de rotsen en het water om een interessante achtergrond te creëren voor je foto's. Gebruik ook de reflecties in het water om mooie reflecties van jezelf of je onderwerp vast te leggen.

Laat het plezier zien

Onthoud dat een fotoshoot op het strand niet alleen draait om het maken van perfecte foto's. Laat jezelf en je onderwerp genieten van het moment en laat het plezier zien in de foto's. Dit zorgt voor spontaniteit en een natuurlijke uitstraling in de foto's.

Partyfotografie Beachclub Birds Kijkduin

Wat ontvang je bij het boeken van een fotohoot?

 • Verhalende frisse beelden
 • Design
 • Slideshow
 • Private Online Gallery
 • Shop

Verhalende frisse beelden

Bij mij geen vlakke beelden of filters die na een paar jaar weer ouderwets aanvoelen. Wil je foto's die over 10 jaar nog steeds fris zijn (ondanks dat jezelf wel 10 jaar ouder ben geworden 😜)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer met de professionele lijn van Canon en door de extreem hoge resolutie en super kleurweergave, krijgen jullie beelden die écht onderscheidend zijn van de beelden die je kan maken met je telefoon of consumenten camera. Geloof mij, het is echt de investering waard.

Fotograaf, Fotoshoot met partner, Loveshoot Den Haag, Loveshoots, Op het strand, Portretfotografie Westland

De bewerking

Een foto die uit een camera komt is eigenlijk maar een halffabrikaat. Ik maak zorgvuldig een selectie van alle door mij gemaakte beelden. Ik kijk naar de variatie, de compositie en tal van andere zaken. Als hij goed genoeg is dan gaat de foto door naar de nabewerking. Dit doe ik stuk voor stuk in professionele nabewerkingssoftware. Kijk hier voor een voorbeeld wat het verschil kan zijn tussen wel en geen nabewerking. Even snel wat foto's schieten en ze onbewerkt naar jullie doorzetten, is voor mij echt geen optie. Je wilt tenslotte liever 15 wauw beelden dan 50 mwah mwah, toch..? 

nabewerking van foto's

De premiere

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2-3 weken een slideshow met alle nabewerkte beelden in de online gallery. Sit down and relax, zet je geluid hard en geniet van het moment. Op basis van deze slideshow kan je een keuze maken voor het pakket.

fotograaf

Welkom in je museum

Een online foto gallery is standaard onderdeel van al mijn pakketten. Na de loveshoot krijg je toegang tot jullie online gallery waarin alle nabewerkte foto’s zichtbaar zijn.
Hier kan hoge en lage resolutiebeelden downloaden (het aantal is afhankelijk van de pakketkeuze) en je kan sowieso hoogwaardige fotoproducten bestellen van alle foto's. De online gallery is alleen voor jullie toegankelijk. Uiteraard kan je deze gallery wel delen met je familie en vrienden indien je dit wenst. De gallery blijft 1 jaar online zodat je gewoon ook een goede backup hebt mocht je na verloop van tijd nog wat willen bestellen.

fotoshoot op het strand

Mooie foto's verdienen een plekje in je interieur

Onderdeel van de online gallery is een compleet ingerichte winkel met hoogwaardige fotoproducten! Personaliseer je eigen foto's, ontwerp kaarten. Het kan allemaal in je shop. Ik vind namelijk dat jullie prachtige foto's niet in een digitale lade terecht mogen komen tussen al die 1000-en foto's die je met de telefoon maakt. Ik sta voor top kwaliteit producten tegen een faire prijs en geloof mij de producten zijn echt niet heel veel duurder dan de Hema en Kruidvat 😌

Contact me

De investering.

Oké, de beelden en mijn werkwijze spreken je aan? Check dan hier of de prijs ook werkt. Bij mij geen half werk maar een goed gevulde gallery met spontane & frisse beelden die je jaren later ook nog herinneren aan de fotoshoot samen met je dierbaren.  Goede foto’s worden met de jaren waardevoller en daarom is een fotoshoot op het strand een top investering! 

Original


incl. 5 hoge resolutie beelden
199
 • Een fotoshoot op locatie waarbij 5 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery.
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • incl. 5 digitale beelden naar keuze in hoge resolutie
 • Prijs op basis van max. 5 personen
Actie

Deluxe


incl. 15 hoge resolutie beelden
299
 • Een fotoshoot op locatie waarbij je 15 digitale downloads krijgt van de gaafste foto's. Deze kan je zelf kiezen in je Online Gallery
 • ca. 1 uur fotoshoot
 • Op een locatie naar keuze
 • Professionele nabewerking van de beelden
 • Online Gallery + Printstudio met alle foto's
 • 15 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze
 • Op basis van max. 5 personen
Actie
ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Familiefotografie, Fotoshoot Strand, Hoek van Holland, Kijkduin, Scheveningen, Westland
ARF Website, Anouk Raaphorst fotografie, Fotoshoot Zwangerschap, Journalistiek, Portretfotografie, Verhalend, Westland, Zwangerschapsfotoshoot op het strand
5/5

“Anouk neemt de tijd en maakt op een ongedwongen wijze haar foto’s. Geen statige portretten, maar een leuke mix van poses. De oplevering van de foto’s en het contact met Anouk zijn ook prettig, duidelijk en professioneel.” – Richard

werkwijze van een fotograaf

Over fotograaf Anouk.

Een prettige samenwerking

Ben je op zoek zijn naar een loveshoot of engagement fotoshoot!  Ik ben een fotograaf die al 12 jaar ervaring heeft en al heel wat moois heeft mogen vastleggen. Samenwerking vind ik super belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat jullie helemaal happy zijn met de foto’s. En ja, ik ga voor niks minder dan topkwaliteit!

Als fotograaf hou ik van sfeervolle en rustige foto’s waarbij jullie helemaal op je best uitkomt. En wat betreft het excuus “ik ben niet fotogeniek”, daar geloof ik helemaal niks van! Want weet je wat het geheim is? Jullie lekker ontspannen en ik zorg voor het mooiste resultaat.

Ik wil er alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen, en met het juiste licht, de perfecte techniek en compositie maken we een foto waar je nog jarenlang blij mee bent.

 

Tijdloos, fris & spontaan

Wat ik ook belangrijk vind, is werken met natuurlijk licht. Dit maakt niet alleen de foto’s veel relaxter, maar het zorgt ook voor een tijdloze uitstraling. Geen over-the-top filters voor mij, want ik wil dat de foto’s er zo natuurlijk en mooi mogelijk uitzien. Wees gerust, mocht er even wat minder licht zijn dan kan ik met mijn krachtige lichtopstellingen alsnog die natuurlijke daglicht foto maken.

Dus, ben jij op zoek naar een fotograaf die jou op je gemak stelt en de mooiste foto’s van je maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Beachphoto Stories.

Veelgestelde vragen.

Vraag je een aanbetaling?

Ja ik verzoek bij het vastzetten van een datum om een aanbetaling van EUR 50,- Dit verreken ik met het eindbedrag. Bij het definitief annuleren van de fotoshoot kan ik helaas de aanbetaling niet retourneren. Ik reserveer tenslotte tijd die ik anders aan andere klanten had kunnen geven. Bij regen of ziekte plannen we gewoon een andere datum.

Kunnen we ook een cadeaubon bij jou bestellen?

Jazeker, ik verstrek cadeaubonnen waarop ik elk gewenst bedrag kan zetten. Dit pak ik leuk in zodat het ook leuk geven is. De ontvanger kan dan zelf een fotoshoot inplannen en aangeven dat hij/zij een cadeaubon heeft.

Wanneer moeten we het restant bedrag betalen?

Zodra de foto’s gereed zijn mail of jullie met de eindfactuur. De aanbetaling is hierin dan verrekend. Zodra de factuur volledig betaald is, verstuur ik de foto’s per post of zet ik de online omgeving klaar.

Hanteer je algemene voorwaarden?

Ik hanteer algemene voorwaarden die je hier kunt vinden.

Hoe zit het met het auteursrecht?

Het auteursrecht op de foto’s ligt bij Anouk Raaphorst fotografie. Als klant ontvang je een licentie om de beelden vrij te mogen gebruiken zolang dit niet commerciële activiteiten betreft. Voor gebruik op sociale media dien je de lage resolutie beelden te gebruiken. Twijfel je over het gebruik, bel of mail me en we komen er vast uit. Lees hier meer over wat auteursrecht precies inhoud.

Hoe zit het met de privacy?

Ik heb een privacy policy opgesteld om te voldoen aan de AVG. Je kunt hem hier vinden

Reken je ook reiskosten?

Tot 20 kilometer vanaf het westland reken ik geen reiskosten. Daarbuiten is het € 0,40 per kilometer.

Doe je ook bruidsfotografie?

Jazeker, je kan hier op mijn subpagina voor bruidsfotografie kijken of anders op mijn website I Shoot Love Bruidsfotografie. Hier vinden jullie echt alle informatie die je nodig hebt en krijg je een goed beeld van mijn werk als trouwfotograaf.

Staat je vraag er niet tussen?

Kan dan op mijn veelgestelde vragen pagina voor nog meer items of vul het contactformulier in en ik beantwoord jullie vragen met alle liefde.

Boek je shoot.

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur meer informatie en/of een bevestiging van je fotoshoot