Fotoshoot Ockenburgh.

25/10/2023

Fotoshoot Ockenburgh Kijkduin

Fotoshoot Ockenburgh.

25/10/2023

Herinneringen in Bloei: De Magie van Ockenburgh Fotoshoots

Als fotograaf in het Westland en Den Haag, sta ik altijd klaar om mijn passie voor frisse en kleurrijke foto’s te delen. Het is niet alleen mijn doel om prachtige beelden vast te leggen, maar ook om de hele fotoshoot zelf een onvergetelijke ervaring te maken. Niets is zo saai als je een fotograaf voor je hebt die precies zegt wat je moet doen en dat 100x achter elkaar. Mij niet gezien hoor.

Onlangs had ik het genoegen om een geweldige familiefotoshoot te doen in het sprookjesachtige Ockenburgse Bos te Kijkduin, en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Het Ockenburgse Bos is een “verborgen” juweeltje in de buurt van Den Haag en is een van mijn favoriete locaties voor fotoshoots. Het bos biedt een diverse omgeving met zijn weelderige groene paden, schilderachtige vijvers en prachtige oude bomen. Deze natuurlijke schoonheid vormt het perfecte decor voor het vastleggen van speciale momenten van families, loveshoots maar ook voor personal branding fotoshoots kom ik hier graag.

Voor deze specifieke familiefotoshoot in het Ockenburgse Bos, had ik het genoegen om een warme en liefdevolle familie te ontmoeten. Het was meteen duidelijk dat hun band sterk was, en ik was enthousiast om hun unieke verhaal vast te leggen.

Ik streef er altijd naar om mijn klanten zich op hun gemak te laten voelen, en de natuurlijke omgeving van het Ockenburgse Bos speelt daar perfect op in. Als je tenslotte ontspannen ben, krijg je foto’s zoals jullie écht zijn.

Terwijl de familie samen wandelden door het bos, konden ze genieten van de rust en sereniteit van de natuur. Ik hou ervan om hun interacties vast te leggen – van speelse momenten tot warme omhelzingen. De kleuren van de herfstbladeren en het groene mos op de boomstammen dienen als een prachtig kleurenpalet voor de foto’s.

Een fotoshoot in de natuur biedt niet alleen adembenemende achtergronden, maar ook een kans om op een dieper niveau verbonden te raken met elkaar. Het Ockenburgse Bos gaf deze familie de ruimte om te lachen, te knuffelen en herinneringen te maken.

Kom jij uit het Westland of Den Haag en ben je opzoek naar een fotograaf die frisse, kleurrijke foto’s maakt en ervoor zorgt dat de fotoshoot zelf een onvergetelijke beleving wordt? dan ben ik er om jullie visie werkelijkheid te maken. Het Ockenburgse Bos en vele andere schitterende locaties in deze regio bieden een prachtig decor voor jullie verhaal. Samen kunnen we momenten vastleggen die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Laten we samen een betoverende fotoshoot creëren, net zoals die onvergetelijke dag in het Ockenburgse Bos.

Anouk

Fotoshoot Ockenburgh Kijkduin

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.