Fotoshoot met de familie bij het Klauterwoud.

07/10/2023

Fotoshoot met de familie bij het Klauterwoud

Fotoshoot met de familie bij het Klauterwoud.

07/10/2023

Breng je innerlijke aap naar boven en leg het vast - Fotoshoots in het Klauterwoud

“De Grote Groepsfotoshoot in het Klauterwoud: Een Uitdaging vol Plezier!”

Fotoshoots in het Klauterwoud van Vlaardingen zijn altijd een avontuur op zich. Maar wat als je een grote groep hebt die je wilt vastleggen? Dat kan een beetje een uitdaging zijn, vooral als er enthousiaste kinderen bij betrokken zijn en de ouders zich afvragen of de kids wel zullen meewerken. Maar maak je geen zorgen, als ervaren fotograaf ben ik hier om de fotoshoot soepel te laten verlopen.

Laten we eerlijk zijn, kinderen hebben een talent om op het verkeerde moment te knipperen, gekke gezichten te trekken of plotseling heel verlegen te worden zodra de camera tevoorschijn komt. En ouders? Nou, ze maken zich meestal zorgen over elk detail – van de glimlach van hun kinderen tot de bladeren in de bomen. Maar dat is waar ik als fotograaf om de hoek kom kijken!

Ik begrijp dat spontaniteit het geheim is van een geweldige groepsfoto. Daarom neem ik de tijd om de kinderen te leren kennen, ze op hun gemak te stellen en een omgeving te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn. Ik laat ze ravotten, klauteren en plezier hebben terwijl ik onopvallend mijn camera hanteer. En weet je wat? De mooiste momenten ontstaan vaak wanneer niemand het verwacht.

Dus, als je ook een grote groep hebt die je wilt laten vastleggen in het Klauterwoud, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik beloof je, we zullen samen lachen, genieten en prachtige herinneringen vastleggen die de ware essentie van jouw groep weerspiegelen.

Klaar om jouw grote groepsavontuur vast te leggen? Laat van je horen via onderstaand contactformulier en laten we samen een fotoshoot in het Klauterwoud plannen die zowel uitdagend als onvergetelijk is!

Anouk

Fotoshoot Klauterwoud | Grote Groep fotograferen

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 12 jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.