Reserveer jouw fotoshoot in 2020 | Actie

Let's make memories 📸


Boek voor 15 januari en ontvang € 50,- korting !
I capture Happiness 🧡

Wil je ook een spontane portretfotoshoot alleen of samen met je familie of vrienden? Geen geposeerde settings maar ongedwongen foto’s waar de 💜 van afspat. Inmiddels heb ik vele locaties ontdekt die een ultieme sfeer creëren voor een loveshoot. Of dit nu in het Westland, Den Haag, Delft of Rotterdam is, er is altijd een gave spot te vinden.

Profiteer nu tijdelijk van € 50,- korting op pakket B (normaal €299,-) bij het boeken van een fotoshoot voor 15-01-2020. Dit op een locatie die iets met jullie doet of waar jullie graag komen. Ontvang minimaal 25 nabewerkte beelden op USB in hoge resolutie en een ontworpen mini album van de gaafste foto’s van jullie fotoshoot. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en is zowel doordeweeks als in het weekend (geen toeslag) te boeken.

❗ Deze Actie is alleen geldig op het boeken van een fotoshoot vóór 15 januari 2020 (de fotoshoot mag t/m april 2019 plaatsvinden)

Graag tot snel

 
 
maak een afspraak of voor meer informatie

Contact Me

❗de boeking is pas definitief na mijn bevestiging

 

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.