Foto’s laten maken voor een brochure of magazine?.

15/03/2023

foto's laten maken voor een brochure

Foto’s laten maken voor een brochure of magazine?.

15/03/2023

'n Magazine fotoshoot op locatie

Als het gaat om het creëren van een visueel aantrekkelijke bedrijfsbrochure of magazine, zijn de afbeeldingen die je gebruikt net zo belangrijk als de inhoud zelf. Hoewel het gemakkelijk lijkt om gewoon een aantal stockfoto’s te downloaden en deze in je publicatie op te nemen, zijn er verschillende redenen waarom het inhuren van een professionele fotograaf een betere keuze kan zijn.

Ten eerste bied ik een unieke kwaliteit die niet kan worden gereproduceerd door stockfoto’s. Ik schiet de beelden in een resolutie van 48 MP waardoor je ze levensgroot kan gebruiken en haarscherp zijn. De foto’s zijn afgestemd op jouw merk en je doelgroep. Ik heb veel ervaring met het gebruiken van de juiste belichting, compositie en hoeken om jullie producten, diensten of uw bedrijf het beste uit te lichten. Dit levert uiteindelijk foto’s op die uniek zijn en beter aansluiten bij de stijl van je publicatie, bedrijfsbrochure, magazine of nieuwsbrief.

Ten tweede krijg je door mij in te huren meer flexibiliteit en controle. In tegenstelling tot stockfoto’s, kan je met een professionele fotograaf het hele proces beheren, van het concept tot de uiteindelijke selectie van de afbeeldingen. Je kan jouw visie met de mij delen en zo werken we samen om de perfecte afbeeldingen te creëren die je bedrijf het best vertegenwoordigen. Dit is een groot voordeel als u op zoek bent naar beelden die specifiek zijn voor jouw bedrijf, zoals productfoto’s of foto’s van je medewerkers.

Ten slotte bied ik een hogere kwaliteit. Hoewel stockfoto’s betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar zijn, hebben ze vaak een lage resolutie en een beperkte creativiteit. Ik creeer scherpe beelden die kleurrijk zijn en een professionele uitstraling hebben. 

Kortom, ik help je graag om op maat gemaakte, unieke en hoogwaardige afbeeldingen te produceren die beter passen bij jouw bedrijf. Hoewel het misschien een investering lijkt, kan het inhuren van een professionele fotograaf je publicatie aanzienlijk verbeteren en je bedrijf een professionele maar vooral unieke uitstraling geven. Als fotograaf zie ik namelijk nog vaak dezelfde stockfoto’s voorbij komen bij verschillende bedrijven 😉

Anouk

Ook interesse in een magazine fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk