fotograaf.

250 vanaf
  •  
5/5

״Super scherp, spontaan & natuurlijk״

Zoek je een fotograaf die frisse & spontane beelden maakt?

Hallo, ben je opzoek naar een enthousiaste en spontane fotograaf die portretfoto’s net dat extraatje geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik werk niet vanuit een studio maar altijd op locatie. Op deze wijze krijg je de documentaire foto’s die je ziet in mijn portfolio.

wat maakt een goede fotograaf?
Allereerst beschik ik over de nieuwste apparatuur van Canon (zowel meerdere professionele camera’s als lichtsterke lenzen) en Profoto (professionele flitsapparatuur). Daarnaast valt of staat het met creativiteit. Voor goede portretfotografie is het van belang om het model mee te nemen in de fotosessie. Dit om ongedwongen en spontane foto’s te krijgen. Graag bespreek ik jouw opdracht om samen tot unieke originele beelden te komen.

Reserveer 📅 snel je fotoshoot.

 

 

Oog voor details

Als documentair fotograaf probeer ik het moment te vangen met mijn camera en vergeet daarbij niet de details die het verhaal ondersteunen.

Top apparatuur

Ik werk met extreem lichtsterke lenzen en camera's waardoor je echt hele frisse en super scherpe beelden krijgt in alle weersomstandigheden

Gecertificeerd

Ik ben opgeleid aan de Foto Academie te Rotterdam en heb hierna vele nationale en internationale fotografie opleiding gedaan.

Ervaren

Ik werk al ruim 11 jaar als fotograaf en heb al vele fotoshoots mogen doen. Hierdoor kan ik goed improviseren en jullie meenemen in een beleving. Zo krijgen we écht spontane beelden

Hallo.

Hallo, mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel Portretfotograaf 📷. In 2010 heb ik na mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam mijn baan in de makelaardij opgezegd en ben ik Anouk Raaphorst fotografie begonnen.

Lees meer over mijn werkwijze of bekijk een selectie van mijn portfolio. Mijn fotografie staat voor spontane frisse Portretfoto’s op een journalistieke wijze. Foto’s die jullie verhaal écht vertellen.

Ik fotografeer altijd op locatie en beschik niet over een studio. Niet geënsceneerd, op een plek waar jullie graag komen. Check ook diverse Referenties van klanten die jullie voorgingen.Hiernaast doe ik veel journalistieke bedrijfsfotografie, zwangerschapsshoots en bruidsfotografie met mijn label I Shoot Love Bruidsfotografie. Veel plezier met rondkijken op mijn website en mail of bel mij gerust voor meer informatie.

Portretfoto’s kunnen écht anders!

Anouk

Video afspelen

Wat je ontvangt.

Verhalende frisse beelden

Private online Gallery

Slideshow van een selectie van de beelden

Familie Fotoshoot, fotograaf, Portretfotograaf Rotterdam
Marketing - Grafisch ontwerper
fotograaf
nabewerking van foto's

Je eigen ontwerpstudio met hoogwaardige fotoproducten

Nauwkeurige bewerkte beelden in hoge en lage resolutie

Heldere afspraken en duidelijke tarieven.

Ook de fotoshoot zelf moet een blijvende herinnering zijn

Lieve woorden.

5/5

"relaxte sfeer"

5/5

"het mooiste canvas"

5/5

“Mooie spontane & frisse gezinsfoto's”

Mijn volgende Fotoshoot?

hopelijik die van jullie

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.