Familie fotoshoot – Fotograaf Vlaardingen.

11/12/2020

fotograaf vlaardingen

Familie fotoshoot – Fotograaf Vlaardingen.

11/12/2020

Familie Klauterwoud

“we willen graag de fotoshoot als het stralend weer is” Dat is uiteraard fijn, maar meestal niet heel fotogeniek. Door het felle zonlicht ben je geneigd te knijpen met je ogen en als fotograaf houd ik nog meer rekening met het licht. Uiteraard komt dat helemaal goed, maar persoonlijk ben ik fan van wolken. 😉 Ook al is het bewolkt, het licht is dan erg mooi en wat zachter.

Deze familie met opa en oma zorgen voor een mooi contrast op de foto door het licht in combinatie met de dreigende wolken. Bovendien zorg ik wel dat jullie stralen, daar hebben we de zon niet altijd voor nodig 😉

Anouk

Fotograaf vlaardingen | Familie fotoshoot Klauterwoud

Op zoek naar een fotograaf in vlaardingen?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk