Familie Fotoshoot in het Westduinpark Den Haag.

Familie Fotoshoot Westduinpark Den Haag

Familie Fotoshoot in het Westduinpark Den Haag.

30/10/2022

Speelse familie shoot in het westduinpark

Onlangs heb ik voor een van mijn vaste klanten een familie fotoshoot mogen verzorgen. Dit maal zijn we naar het Westduinpark in Den Haag gegaan. Dit park heeft een leuke afwisseling van groen en bos maar ook wat meer duinachtige gebieden. En niet onbelangrijk, voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Hierdoor hebben we een ontspannen fotoshoot kunnen doen en zijn de fotolijstjes weer gevuld met recent beeldmateriaal!

Op zoek naar een prachtige locatie voor je volgende fotoshoot? Zoek niet verder dan Westduinpark in Den Haag. Met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en serene sfeer is dit park het perfecte decor voor het vastleggen van  herinneringen. Boek vandaag nog je professionele fotoshoot we en creëeren samen beelden die onvergetelijk zijn.

Liefs,

Anouk

familie fotoshoot | westduinpark den haag

Ook interesse in een familie shoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

Meer stories.