Familie fotoshoot strand Hoek van Holland.

10/09/2023

Familie fotoshoot strand Hoek van Holland

Familie fotoshoot strand Hoek van Holland.

10/09/2023

Family time - UK Meets NL

Wat is er nu specialer dan momenten delen met familie uit het buitenland? Dat is precies wat er gebeurde tijdens deze fotoshoot die ik mocht doen op het prachtige strand van Hoek van Holland. Laten we eens inzoomen op deze familie fotoshoot strand Hoek van Holland en waarom het een geweldig idee is om juist op zulke momenten een fotosessie te plannen.

Een Ontmoeting bij PLST Café

Onze dag begon bij het gezellige PLST Café, een plek waar ik vaak kom om te genieten van een heerlijke kop espresso. We hadden afgesproken voor een spontane fotoshoot en heb deze familie eerder mogen ontmoeten en vastleggen. Ze hadden de ouders van James meegenomen, die tijdelijk waren overgekomen vanuit Engeland. Een leuke gelegenheid om deze samenkomst te vieren en vast te leggen.

De Magie van Familiefoto’s

Familie is de kern van ons leven. Ze zijn er in goede en slechte tijden, en het delen van momenten met hen is van onschatbare waarde. Juist daarom is het zo belangrijk om deze kostbare ogenblikken vast te leggen. 

Het Strand als Achtergrond

Het strand van Hoek van Holland was het perfecte decor voor deze fotoshoot. De zachte golven, het zand tussen je tenen en de zon die langzaam zakt achter de horizon creëerden een betoverende ambiance. Dit is waar mijn documentaire fotografie stijl schittert. In plaats van geforceerde poses, leg ik echte momenten vast. Het plezier van kinderen,  het enthousiasme wanneer ze de zee ontdekken, en de warme omhelzingen van dit gezin die elkaar na lange tijd weerzien.

De Veelzijdigheid van Fotoshoots

Hoewel het strand de locatie was voor deze specifieke fotoshoot, wil ik benadrukken dat ik als fotograaf overal met jullie mee naartoe kan gaan. Of het nu het bos is waar jullie graag wandelen, jullie eigen gezellige huis, een intiem diner of een andere plek die voor jullie betekenisvol is, ik sta klaar om jullie momenten vast te leggen. De essentie van mijn stijl blijft hetzelfde: het vastleggen van echte emoties en spontane momenten.

Waarom Nu een Fotoshoot Plannen?

De tijd vliegt voorbij en momenten worden herinneringen in een oogwenk. Daarom is het juist nu het perfecte moment om een fotoshoot te plannen. Denk aan de lachende gezichten, de knuffels, en de liefdevolle blikken die we kunnen vastleggen. Of het nu een speciale gelegenheid is zoals een familiebijeenkomst met dierbaren uit het buitenland, of gewoon een spontane dag waarop jullie samenkomen, het vastleggen van deze momenten is een investering in jullie geschiedenis en toekomst.

Let make memories!

Dus, lieve toekomstige klant, ik nodig jullie van harte uit om samen met mij jullie speciale momenten te vieren en vast te leggen. Of het nu op het strand van Hoek van Holland is, in de natuur, bij jullie thuis, of ergens anders, ik ben er om jullie verhaal te vertellen met mijn camera. Laten we samen herinneringen creëren.

Neem contact op en laten we beginnen met het plannen van jullie eigen onvergetelijke fotoshoot.

Herinneringen wachten niet, dus laten we ze vandaag vastleggen.

Liefs,

Anouk

Familie fotoshoot strand Hoek van Holland

Ook interesse in een family fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Wellicht is dit ook interessant?

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

FAQ.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Ik bewerk de foto's na in mijn eigen stijl, natuurlijk, fris & kleurrijk. Op deze wijze heb je ook nog na 10 jaar tijdloze foto's.

Ik werk dus juist niet met bepaalde trendy filters over foto's want geloof mij, na een paar jaar zie je echt dat de foto's niet meer van deze tijd zijn 😉

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een enthousiaste fotograaf met ruim 13+ jaar ervaring en opleiding aan de foto-academie.

Ik vind het belangrijk dat jullie naast natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie, ook een super leuke ervaring samen hebben gedurende de fotoshoot. Ook dit is weer een herinnering waar je met plezier op moet kunnen terugkijken.

Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en eventueel familieleden de foto's kunnen downloaden* en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

*aantal downloads is afhankelijk van de pakketkeuze.

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Veel van mijn klanten hebben mij verteld dat ze de fotoshoot super ontspannen vonden gaan en juist IN het moment waren met het gezin of familie. Ik word een beetje onzichtbaar en kan zo dé echte foto's maken die je wilt hebben. Ook bij de meer geposeerde groepsfoto's zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt normaliter ongeveer 1 uur, effectieve fototijd. Zorg dus dan jullie op tijd zijn zodat er geen tijd verloren gaat. Als het een fotoshoot met een grotere groep (> 5 personen) is dan reserveer ik extra tijd om alles aan bod te laten komen (dit heeft een meerprijs). Informeer naar de mogelijkheden. Bij newborn fotoshoot hanteer ik ca. 1,5 uur om in alle rust jullie en je ukkie mooi op beeld te krijgen.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: 100 "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij 30-50 "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Wees gerust ik bewerk er genoeg en in de online gallery is er altijd genoeg keus en afwisseling.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle gemaakte foto's maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 7-14 dagen afhankelijk van het seizoen (voorjaar en zomer kan het iets langer duren). 

Wat als het op de dag van de fotoshoot slecht weer is?

Helaas is het in Nederland vaak moeilijk inschatten wat het weer gaat doen 🌧️☀️ Ook is het vlak aan de kust vaak heel wat beter weer dan in de rest van het land. Als het regent dan verzetten we (kosteloos) de fotoshoot naar een andere moment. Vaak is bewolking trouwens helemaal niet erg voor de foto’s. Menig Nederlandse kunstschilder is beroemd geworden door de Hollandse luchten mooi vast te leggen. Bij twijfelachtig weer overleg ik altijd met jullie.