Een familie fotoshoot in de herfst | Wateringen.

18/01/2023

Een familie fotoshoot in de herfst

Een familie fotoshoot in de herfst | Wateringen.

18/01/2023

Samen de natuur in!

Een Familie fotoshoot in de herfst en wel in de natuur bij Wateringen is een geweldige manier om de prachtige herfstkleuren vast te leggen terwijl je samen met je familie geniet van de natuur. Er zijn veel prachtige plekken in Wateringen maar ook elders in het Westland waar je foto’s kunt maken. De plek die je hier ziet kende ik eigenlijk nog niet. Zo zie je dat ik als Westlandse fotograaf ook nog verrast kan worden met goede fotospots. 

Het is belangrijk om een goede timing te kiezen voor een herfst fotoshoot, bijvoorbeeld wanneer de zon laag staat, om prachtige licht- en schaduweffecten te creëren. Ook kan je in dit jaargetijde niet te vroeg maar ook zeker niet te laat afspreken want de dagen zijn gewoon korter en de lichtintensiteit is een stuk lager. Het is ook aan te raden om warme kleding te dragen, omdat het in de herfst vaak wat frisser kan zijn.

 

 
Hartelijke groet,

Anouk

Familie fotografie | wateringen

Ook interesse in een fotoshoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk