Day in the Life Fotoshoot Naaldwijk.

08/02/2019
Day in the life fotoshoot Naaldwijk

Day in the Life Fotoshoot Naaldwijk.

08/02/2019

Welkom Pasgeboren Micha

Vrijdagavond had ik contact met de kersverse moeder van Micha. Ze vertelde dat zij en haar zoontje Micha net uit het ziekenhuis zijn en heel graag een newborn fotoshoot wil boeken. ‘Wat kan ik verwachten?’, vroeg ze

Bij mij is dat een ‘day in the life’ fotoreportage. Uiteraard zet ik jullie zoontje mooi op de foto, maar vooral ook het vastleggen van deze ‘periode’; de kraamtijd. Dus de dagelijkse dingen; bijv. het voeden, bijv. in badje doen, maar ik leg vooral de liefde tussen jullie als ouders en jullie zoontje vast. Ik werk bv niet met attributen en leg jullie zoontje dus niet in allerlei posities (zoals de traditionele new born).

‘Okay! Dat klinkt goed en dat is nou precies wat bij ons past, wanneer kan je op korte termijn’?

Daar ging ik dan op een koude regenachtige 🌧️ zondagochtend in mijn eigen hometown Naaldwijk. Maar binnen was het heerlijk warm en gezellig. Baby Micha lag te slapen en langzaam maakte mama hem wakker. Oh wat een knappert! Ik maakte mooie shots van moeder en zoon knuffelend met elkaar op bed en in mama’s armen, ondertussen werd Micha’s badje 🛁 klaar gemaakt. Heerlijk warm badje en Micha genoot zichtbaar. Nadat hij zijn kleertjes aan had, hebben we ook mooie foto’s gemaakt van papa samen met zijn zoon en van hun drieën. Het ontroerde mij hoe vertrouwd ze zijn met hun zoon en hem met zoveel liefde verzorgen en vasthouden. Alsof hij er altijd al is geweest en dat terwijl hij nog geen 3 weken oud is. Omdat er helaas veel complicaties zijn opgetreden tijdens en na de bevalling, heeft zij een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven. Gelukkig was Micha dicht bij haar in de buurt. Het was alweer flesjes tijd. Micha dronk hem in een teug leeg, hij had natuurlijk trek gekregen van het geknuffel, gekroel en gebadder 😉

Ik heb genoten van dit kersverse gezin, de liefde voor elkaar was voelbaar. Met een camera vol mooie herinneringen ging ik naar huis.

1,5 week na de fotoshoot had ik contact. Ze was net weer thuis van een paar nachtjes ziekenhuis. Einde van die dag kreeg ik hun ontworpen verrassingsalbum binnen van de drukker. Ik heb het meteen bij hun langs gebracht. Hun reactie maakte mijn dag meer dan goed. Hier doe ik het voor!

Lief gezin, ik wens jullie alle goeds en heel veel liefde en gezondheid!

Anouk

Day in the life fotoshoot in naaldwijk

Ook interesse in een newborn shoot?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk