Corine – Personal Branding shoot.

17/04/2023

Personal branding shoot

Corine – Personal Branding shoot.

17/04/2023

Nieuwe frisse beelden voor linkedIn

Onlangs had ik een inspirerende personal branding shoot met Corine! Als professionele personal branding fotograaf kan ik mensen helpen om hun carrière een boost te geven door middel van professionele foto’s.

Corine, die al eerder ander fotoshoots bij mij had gedaan, kwam naar mij toe omdat ze zich voorbereidde op een nieuwe baan. Ze wist dat een professionele uitstraling belangrijk was, zowel voor haar nieuwe baan als voor haar online aanwezigheid op social media en LinkedIn. Een goede eerste indruk is immers van onschatbare waarde.

Goede foto’s voor LinkedIn kunnen je helpen om op te vallen in een steeds competitievere arbeidsmarkt.

Als fotograaf was het mijn taak om ervoor te zorgen dat haar persoonlijkheid en vaardigheden werden vastgelegd op een manier die haar professionaliteit en uniekheid benadrukte. Daarom koos ik voor verschillende achtergronden en poses om te laten zien wie ze is. De foto’s varieerden van formele portretten tot informele foto’s. Dit gaf haar de mogelijkheid om haar persoonlijkheid op verschillende manieren te laten zien.

Het resultaat was een reeks prachtige foto’s die Corine met trots kan gebruiken voor haar nieuwe baan en online profielen. 

Corine was blij met het resultaat wat blijkt uit haar fijne review die ze heeft achtergelaten 😊

Anouk

personal branding shoot | social media shoot

Ook interesse in frisse linkedIn Foto's?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk